Aktywne Wpisy
peter-sobieraj +41
Od 2 lat choruje, i żaden lekarz nie jest w stanie zdjagnozować co mi dolega (wiekszosc nawet nie próbuje).
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
darknightttt +7
Gdyby takowy powstal o czym dokladnie najchetniej chcielibyscie posluchac? Jakie problemy zasluguja na szczegolna uwage?
Tak zeby otworzyc oczy wiekszej czesci spoleczenstwa ktora jest nieswiadoma/negatywnie nastawiona do blackpilla.
#blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #zwiazki #stulejacontent #przegryw #redpill #p0lka #seks #pua
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@typical_pussy: łącznie z blackpill ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@typical_pussy: to jest najgłupsza część, że nie definiuje, na pewnie nie w 100%
Znam, dobry kanał. Niestety od dawna nieaktywny i oprocz tematow ktore zostaly juz tam poruszone jest jeszcze bardzo duzo rzeczy do dodania. Blackpillu nigdy nie za duzo (。◕‿‿◕。)
@swiety_spokoj: ?
Nigdy w życiu nie słyszałem żeby ktoś wytłumaczył cykl menstruacyjny tak jak ten facet. Podręcznik od biologii mówi Ci, że są dwie fazy cyklu, ale gdy dowiesz się po co i jak to dokładniej działa to okazuje się, że
2. https://www.wykop.pl/link/5182209/mit-o-wplywie-cyklu-miesiaczkowego-na-kobiece-preferencje-czesciowo-obalony/