Wpis z mikrobloga

Brakuje na polskim youtubie rzetelnych filmow/podcastu o tematyce blackpillu, looksmaxxingu, inceli i doboru naturalnego z naukowej perspektywy, szczegolonie stworzony przez kogos z "tej drugiej strony barykady" tj. chadow.
Gdyby takowy powstal o czym dokladnie najchetniej chcielibyscie posluchac? Jakie problemy zasluguja na szczegolna uwage?
Tak zeby otworzyc oczy wiekszej czesci spoleczenstwa ktora jest nieswiadoma/negatywnie nastawiona do blackpilla.

#blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #zwiazki #stulejacontent #przegryw #redpill #p0lka #seks #pua
typical_pussy - Brakuje na polskim youtubie rzetelnych filmow/podcastu o tematyce bla...

źródło: comment_1635368988s4yQ3tgzmdkmq3jiIeR7dP.jpg

Pobierz
  • 19
@77023: Spoleczenstwa calego oczywiscie nigdy nie z blackpillujesz bo caly matriarchalny system by upadl, a zreszta wiekszosc ludzi to zamkniete glowy zyjace w swoich bankach informacyjnych i nie zastanawiajace sie glebiej nad swoim zyciem. Mialem na mysli filmy skierowane bardziej do osob juz zainteresowanych tagiem ktore pomoglyby w technikach looksmaxxingu i promujace rzetelne informacje o blackpillu. Ewentualne zblackpillowanie kilku osob wiecej byloby tutaj skutkiem dobrego contentu a nie nadrzednym celem.
@getin: Ja mam bardzo otwarta glowe, jesli ktos bedzie w stanie w koncu merytorycznie obalic blackpill czyli tysiace badan naukowych i miliony dowodow anegdotycznych od osob z calego swiata ze to wyglad definiuje nasz sukces na rynku matrymonialnym to chetnie podejme taka debate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@typical_pussy: wystarczyłby odpowiednik tego Pana. Ale jest cała masa czynników, które sprawiają że fakty są celowo ukrywane. Nawet algorytmy YouTube mają to oznakowane jako NIE PROMOWAĆ BO MIZOGINIA, mimo że jest to całkowicie merytoryczny wykład, a wiedza jest dawno znana w świecie nauki. Kiedyś napiszę o tym solidnie, dlaczego opinii publicznej i kobietom tak bardzo zależy żeby ta wiedza nigdy nie przeniknęła do mainstreamu.
swietyspokoj - @typicalpussy: wystarczyłby odpowiednik tego Pana. Ale jest cała masa ...
@KawaJimmiego: wpisz hipergamia w Google. Na wikipedii jedyne co znajdziesz to definicję małżeństwa "w górę", mimo że jeśli poszukasz głębiej to znajdziesz masę faktów pokazujących czym jest hipergamia na tej samej wikipedii.

Nigdy w życiu nie słyszałem żeby ktoś wytłumaczył cykl menstruacyjny tak jak ten facet. Podręcznik od biologii mówi Ci, że są dwie fazy cyklu, ale gdy dowiesz się po co i jak to dokładniej działa to okazuje się, że
@typical_pussy: siema, może nie jestem chadem, ale od dwóch miesięcy ostro looksmaxuje. Z rzeczy które liczą się w wyglądzie według blackpilla opanowałem w zasadzie wszystko. Sam chce otworzyć kanał, jednak muszę sam ascendować, żeby ludzie mieli dowód, że wiem o czym mówię.
@valko77: generalnie Polacy nie mają złych twarzy, tylko łatwo nasze twarze zbierają jakikolwiek bf, przez co szybko wyglądają kartoflanie. Problemem jest również łysienie, które w przypadku ola Polaków przychodzi wcześniej niż w przypadku innych nacji.