Aktywne Wpisy

daeun +110
#rozdajo jakiego na wykopie jeszcze nie było. Mam luźne 1,5mln złotych i z checią pomogę odmienić życie kilku z was.(。◕‿‿◕。)
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
źródło: temp_file1653295140056787202
Pobierz
KsiezniczkaDunia +49
źródło: temp_file7059962996228811810
Pobierz

źródło: comment_1635259368Ehu8LdhwOUc5HHKCszo06p.jpg
PobierzMówimy oczywiście cały czas o roku 2021 i kupnie 30-letniego auta xD
@tellet: p------y jesteś xD ten samochód jest bardzo elastyczny. Ma 2.3l pojemności i 5 cylindrów. Fajnie rozwija moc i zajebiście brzmi. Miałem takie coś w budzie B4. Co prawda w 2007 roku, ale pamiętam, że świetnie się nim jeździło i od dobrego roku szukam takiego czegoś, żeby sobie kupić na weekendowe auto, ale nie mogę znaleźć w interesującym mnie configu. Porównanie z dacią to
Nowe wytrzymują tyle samo kilometrów, tylko mietek z kluczem 13 już ich nie opieprzy na szybkości i to jedyny powód, dla którego trzyma się takie paliwożerne trupy.
Tylko lać i jeździć.
Lać dużo xD.
W dodatku zielone, a nie czarne, to już w ogóle zajebiście, w sam raz do miasta albo dla młodego, żeby ew. oszczędności mógł sobie w-----ć w tankowanie paliwa po 6 złotych/litr xD
Nawet telefonu nie odbierzesz bez dokupienia BT, a klima jeśli
@swinkapl: przy tym nalocie, wieku, silniku i skrzyni masz gwarantowane, że będziesz co chwilę u mechanika, albo co chwilę będziesz grzebał XDDD Drogie ubezpiecznie, niektóre części już trudno dostać, pali jak smok i nie jedzie do przodu. No super interes XD
Do tego ten samochód z daleka krzyczy: Jestem stary a właściciel biedny, wiecie dla nas to może i fajne takie Audi 80 ale młodzież wcale nie musi być sentymentalna, dla ziomeczka 20 lat to auto wygląda wręcz przerażająco staro. Za 6k można już kupić co wygląda w miarę nowożytnie
Wolałbym inne auto po 2000 roku w tej cenie.
@swinkapl: ano spróbuj np. kupić sprawną wiązkę od kierunkowskazu za jakieś sensowne pieniądze XD Przynajmniej ojciec narzekał ostatnio, z reflektorami też miał jakieś historie.