Aktywne Wpisy
aei9077 +618
A w P0lsce jak tam? Tak jest panie deweloperze, oczywiście panie deweloperze. Panu bankierowi też damy zarobić, a na koniec wybierzemy znowu POPIS. I nikt nawet nie piśnie, bo po co.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: IMG_3954
Pobierz
thorgoth +200
Normalnie w szoku jestem. Właśnie przyjechała do mnie pani szambelan. W sensie młoda dziewczyna obsługująca wóz asenizacyjny. Swój własny.
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty

źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz
źródło: temp_file7059962996228811810
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
No wielkie mi odkrycie, że na świecie dzieje się zło. Dzieje się i co z tego? Jeśli moje życie jest szczęśliwe, to mam do tego szczęścia prawo.
Tak w ogóle to cała ta demonstracja jest szkodliwa społecznie, bo jeśli będzie ją
@macan: przeciez nikt ci go nie odmawia, dopoki nie jest to kosztem kogos innego. jak np twojego potecjalnego potomstwa.
1. Niestwarzanie nowego życia a likwidowanie istniejącego życia do dwie zupełnie różne sprawy, których wydajesz się nie odróżniać.
2. Jako osoba bez swojej woli powołana do życia została wyposażona w takie mechanizmy jak strach przed śmiercią, strach przed bólem, instynkt samozachowawczy i tak dalej. Dodatkowo wylogowując
Komentarz usunięty przez moderatora
@macan: Argument ad czemusięniezabijum. Widzę ciężkie działa zostały wytoczone xD
@macan: bo ludzie robia dzieci glownie z powodu nudy, odczuwania braku sensu, ze strachu przed przemijaniem (o ile jest to przemyslana decyzja). I sprowadzaja na ten swiat, kolejne ofiary nudy, odczuwania braku sensu, zyjace w ciaglym strachu przed smiercia ktore musza o ile mialy farta znosic tylko zwyczajne trudy dnia codziennego a przy pechu, nadzwyczajne trudy.
Trudy ktorych przezwyciężanie, ostatecznie nie