Wpis z mikrobloga

@Kroledyp: Edit: a mój to już był całkowitym hitem, za gówniaka potrafił mi przyłożyć drąc się że co ja będę w życiu robił guziczki naciskał? Jak jestem tam głupi że nawet świni dobrze oprawić nie umiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lossiemkos89: czy to nie jest ten silnik na mono wtrysku?
Jak mi by ktoś dał taki prezent to fajnie bo lubię stare auta ale w polskich warunkach wątpię ze bym go utrzymał ile teraz u was benzyna kosztuje?
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: tam jest lepsza beka bo siedzi mechaniczny wtrysk( ͡° ͜ʖ ͡°) weź to wyreguluj po takim przebiegu no i z gazem chodzi to tak średnio( ͡° ͜ʖ ͡°) benzyna okolice 6zl przynajmniej u mnie.
  • Odpowiedz
@lossiemkos89: tak więc to jest jeden z powodów. Jak chodzi o to ze samochód jest stary, to no cóż nie każdy lubi starsze samochody, a nie oszukujmy się taki np golf 5 jest o wiele wygodniejszy i bardziej współczesny. Nawet jeśli nudny
  • Odpowiedz
nie znacie sytuacji, a oceniacie.

@rzuf22: Tzn w tej konkretnej sytuacji i tak uważam że jest to fejk, jest to ogłoszenie skierowane strikte do Januszy co by za trzęsły wąsami wyraziły zrozumienie sytuacji i przy kupnie mniej się targowali, ot zwykła socjotechnika
  • Odpowiedz