Wpis z mikrobloga

@Kroledyp: Edit: a mój to już był całkowitym hitem, za gówniaka potrafił mi przyłożyć drąc się że co ja będę w życiu robił guziczki naciskał? Jak jestem tam głupi że nawet świni dobrze oprawić nie umiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lossiemkos89: czy to nie jest ten silnik na mono wtrysku?
Jak mi by ktoś dał taki prezent to fajnie bo lubię stare auta ale w polskich warunkach wątpię ze bym go utrzymał ile teraz u was benzyna kosztuje?
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: tam jest lepsza beka bo siedzi mechaniczny wtrysk( ͡° ͜ʖ ͡°) weź to wyreguluj po takim przebiegu no i z gazem chodzi to tak średnio( ͡° ͜ʖ ͡°) benzyna okolice 6zl przynajmniej u mnie.
  • Odpowiedz
@lossiemkos89: tak więc to jest jeden z powodów. Jak chodzi o to ze samochód jest stary, to no cóż nie każdy lubi starsze samochody, a nie oszukujmy się taki np golf 5 jest o wiele wygodniejszy i bardziej współczesny. Nawet jeśli nudny
  • Odpowiedz
@lossiemkos89: To jest coś w stylu jak koledzy mają skutery, ale stary twierdzi że to Chińskie gówno i nie kupi bo kiedyś to było i kupił komarka prawdziwego ze skrzynio biegów synek! Serio znam taki przypadek, a gówniarz okropny nie docenił i nawet nie usiadł na tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lossiemkos89: nie znacie sytuacji, a oceniacie. Mój stary kupił sobie jakieś pół roku temu nowe auto, starym nie jeździ, ja sporadycznie go używam. Zresztą stoi na moim miejscu parkingowym, bo ojciec nie ma drugiego. Ostatnio się mnie pyta czy chce ten samochód, bo jak nie to sprzeda. I tu się mocno zacząłem zastanawiać, bo samochód jest #!$%@? i mnie #!$%@?. Finalnie stwierdziłem, że wezmę, bo za darmo, a i tak
  • Odpowiedz
nie znacie sytuacji, a oceniacie.

@rzuf22: Tzn w tej konkretnej sytuacji i tak uważam że jest to fejk, jest to ogłoszenie skierowane strikte do Januszy co by za trzęsły wąsami wyraziły zrozumienie sytuacji i przy kupnie mniej się targowali, ot zwykła socjotechnika
  • Odpowiedz
@lossiemkos89: Stara audica ze sporym nalotem, dużym silnikiem więc i OC/AC większe, do tego na benzynę ale o mocy mniejszej niż nowoczesna astra 1.4 turbo. Co z tego, że automat jak głupi jak but, więc nawet bez autoholda.
Do tego pewno nawet bez klimy czy zestawu głośnomówiącego, więc komfort podróży już zupełnie żaden, bo byle Dacia ma to praktycznie w standardzie.

No ale oczywiście gruzowykopki

lepi sie znajom, nie to
  • Odpowiedz