Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +47
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
źródło: E96CC81B-90A3-4B5D-853B-5D1D23FCA6A7
Pobierz
mickpl +887
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
źródło: glapa
Pobierz

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #heheszki #konfederacja #bekazprawakow #bekazkonfederacji
źródło: comment_1635240316mCY1QFR5hidRnNA68odgDf.jpg
Pobierz@elf_pszeniczny: Jeśli nie zauważył, mam konto na wykopie. Nawet gdy nie chce, wysrywy piwniczakow wylewają się z każdej strony¯\_(ツ)_/¯
@elf_pszeniczny: Jeśli siedzi na FB czy Twitterze i obserwuje Julki oraz ich orbiterow to chyba wbrew temu co twierdzi, jednak się interesuje tematem. A jeśli tylko czerpie sporadycznie wiedzę z zrzutów ekranu z co głupszych wypowiedzi julek, przefiltrowanych i wrzuconych na wykop czy jakieś inne fanpage, to trochę mało by dość autorytarnie wygłaszać swoje poglądy o innych osobach.
W przeciwieństwie do przegrywow czy
@d4wid: Nom, mizoginistyczne urojenia wypopka zawsze bolą. xd
@CocoJamboolin: Dla was wszystko to mizoginia XD jeszcze nazwij mnie incelem. Taki wasz wygląd loszki
@d4wid: Nie wszystko, ale pisanie, że poglądy kobiet są nieważne, bo kobieta i tak przejmie poglądy mężczyzny to typowy mizoginistyczny wysryw prosto ze szkoły Korwina.
Macie antykobiece poglądy i świąd jajek, bo kobiety nie chcą się wiązać z mężczyznami o antykobiecych poglądach (szok). Taki wasz wygląd, knurki.
@d4wid: Nie wszystko, ale pisanie, że poglądy kobiet są nieważne, bo kobieta i tak przejmie poglądy mężczyzny to typowy mizoginistyczny wysryw prosto ze szkoły Korwina.
Macie antykobiece poglądy i świąd jajek, bo kobiety nie chcą się wiązać z mężczyznami o antykobiecych poglądach (szok). Taki wasz wygląd, knurki.
@CocoJamboolin: Przeciez to prawda jestXD. A wy dalej udajecie, chyba że jesteś w związku z typowym
@d4wid: No ok, knurku, jesteś mizoginem, tylko to wiedziałam wcześniej, nie musisz już tego udowadniać.