@bluzaHOODIE: Taki protip. Jak uda im się odrzucić facetów wychowanych, lub nadal mieszkających na wsi, to szansa na trafienie konfiarza może drastycznie spaść.
Jak trafi na studenta z Koziej Wólki, pobierającego świadczenia socjalne, mieszkającego w akademiku i studiującego techniczny kierunek, to ma pewnie z 90% szans, że to będzie kuc.
@bluzaHOODIE: pytanie co z ludźmi co popierają część projektów konfederacji i część projektów lewicy/po ? XD takie osoby to nikogo sobie nie znajdą - bo przez część będzie uznana za prawaka a przez część za lewaka
dla przykładu - konfederacja to jedyna partia w sejmie która nie popiera segregacji sanitarnej i lockdownów - każdy zdrowo myślący człowiek również nie powinien ich popierać niezależnie od poglądów lewicowych/prawicowych, czy popieranie w tym
@bluzaHOODIE: Facetom jest ogólnie trudniej znaleźć normalną kobietę na tinderze. Ogólnie jest tak, jak miałem rok temu tindera, to 30% było z błyskawicą, tzn. spoko, bo sam popieram protest. Ale k---a były już z opisami typu "jak głosujesz na konfe czy prawice to wypier4laj". To już wiem, że to będzie borderka z mocną przeszłością XD. K---a na portalu randkowym p-------ć o polityce X k---a D
Generalnie liberalne poglądy wynikają często z wiedzy i prześledzenia tematu, natomiast konserwatywne to ustawienie defaultowe. Czy pogadasz z konserwatystą w Afryce, Azji, USA czy w PL to będzie tak samo gadał bo zwyczajnie postawa konserwatywna bierze się z najbardziej podstawowych schematów myślenia.
@Moisze: a ja zawsze myślałem, że defualtowe to nie w----------e się innym ludziom w życie a dopiero potem jest 'rozwój społeczeństwa'
@Moisze to masz bardzo płytkie pojmowanie postawy konserwatywnej. Liberalnej z resztą też. Postawa konserwatywna cechuje się ostrożnością i uznaniem omylności człowieka. Jest postawą zachowawczą i bezpieczną dla społeczeństwa. Liberalna za to zakłada nieomylność albo akceptację ryzyka zmian, których konsekwencji nie da się w pełni przewidzieć. To, że liberałowie uważają, że mają wiedzę i prześledzili temat oraz mogą zabierać się za przemodelowywanie społeczeństwa, bardzo łatwo może okazać się efektem Dunninga-Krugera. Ten sam
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #heheszki #konfederacja #bekazprawakow #bekazkonfederacji
źródło: comment_1635240316mCY1QFR5hidRnNA68odgDf.jpg
PobierzJak trafi na studenta z Koziej Wólki, pobierającego świadczenia socjalne, mieszkającego w akademiku i studiującego techniczny kierunek, to ma pewnie z 90% szans, że to będzie kuc.
dla przykładu - konfederacja to jedyna partia w sejmie która nie popiera segregacji sanitarnej i lockdownów - każdy zdrowo myślący człowiek również nie powinien ich popierać niezależnie od poglądów lewicowych/prawicowych, czy popieranie w tym
Komentarz usunięty przez autora
To już wiem, że to będzie borderka z mocną przeszłością XD.
K---a na portalu randkowym p-------ć o polityce X k---a D
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16352591700Na5RS9Nwm1yoleJfjSmXo.jpg
Pobierz@Moisze: a ja zawsze myślałem, że defualtowe to nie w----------e się innym ludziom w życie a dopiero potem jest 'rozwój społeczeństwa'
@patykiem_pisane: Myślę, że zasługuje na nominację do wykopowego dzbana roku.
https://www.wykop.pl/wpis/61273367/robie-reupload-zlotego-contentu-od-arti889-bo-szko/
Oczywiście jednoznacznie nie wynika że OP jest wyborcą konfy, ale paru mirków wrzuciło jego mądrości i pewnie podobieństwa nasuwają sie same.