@bluzaHOODIE: Pomyślcie jak ciężko być młodym heteroseksualnym mężczyzną w Polsce. Umawiacie się na randkę z kobietą w wieku 19-30 (starszych lepiej nie tykać) i jest co najmniej 40% szansy że to będzie jakaś wariatka z błyskawicami na mordzie, feministka i fanka Lewicy.
skąd teoria że jest wyborcą konfy? Zresztą nawet jeśli, to przy armii atencyjnych julek nic nie znaczy.
@MojWlasciciel: Nie wiem czy jest wyborca Konfy, to fakt. Jednak parę osób przelecialo po jego starych wpisach i było pełno klasycznego p---------a konfederackiego o lewactwie feminizmie i kobietach ogólnie.
A z armią atencyjnych Julek tylko armią atencyjnych konfederatów i przegrywow może się mierzyć ( ͡°͜ʖ͡°)
skąd teoria że jest wyborcą konfy? Zresztą nawet jeśli, to przy armii atencyjnych julek nic nie znaczy.
@MojWlasciciel: Nie wiem czy jest wyborca Konfy, to fakt. Jednak parę osób przelecialo po jego starych wpisach i było pełno klasycznego p---------a konfederackiego o lewactwie feminizmie i kobietach ogólnie.
Krytyka współczesnego feminizmu transkobiecego nie jest cechą charakterystyczną dla wyborców konferencji, tylko wszystkich ludzi posiadających chociaż odrobinę zdrowego
Krytyka współczesnego feminizmu transkobiecego nie jest cechą charakterystyczną dla wyborców konferencji, tylko wszystkich ludzi posiadających chociaż odrobinę zdrowego rozsądku.
@MojWlasciciel: W sumie masz racie. Członkowie i sympatycy konfederacji nie posiadaja nawet odrobiny zdrowego rozsądku. Nie pomyślałem w ten sposób.( ͡°͜ʖ͡°)
to konfederaci są atencyjni czy są przegrywami? bo nie wiem jak jedno z drugim połączyć. Julki są atencyjne, bo za nimi stoi armia spermiarzy
Czyli dzban od 70zeta mówił że za współczesnym feminizmem stoi murem banda lewicowych spermiarzy? No to dobrze mówił¯_(ツ)_/¯
@MojWlasciciel: Pieprzył coś o złych julkach, feministkach i spermiarzach psujących. Jak nie wiem, choć się domyślam, jak to się dzieje że konfa i przegrywy mają ze sobą tyle wspólnego. ( ͡°͜ʖ͡°)
Czyli dzban od 70zeta mówił że za współczesnym feminizmem stoi murem banda lewicowych spermiarzy? No to dobrze mówił¯(ツ)/¯
@MojWlasciciel: Pieprzył coś o złych julkach, feministkach i spermiarzach psujących. Jak nie wiem, choć się domyślam, jak to się dzieje że konfa i przegrywy mają ze sobą tyle wspólnego. ( ͡°͜ʖ͡°)
@patykiem_pisane: no to nie był z konfy. Zwolennicy konfederacji nie są
no to nie był z konfy. Zwolennicy konfederacji nie są zainteresowani julkami. To jest po prostu inna bajka - żaden konserwatysta nie zniży się do kontaktów z takimi wynalazkami.
Obstawiam neolibka z zalajkowanymi profilami Urbana i Tuska. Pasuje jak ulał.
@MojWlasciciel: Nie jesteś zainteresowany julkami a jednak doskonale wiesz że tworzą armię, jak są atencyjne( pewnie sposoby atencji też znasz, bo nie pisałbys ot tak z nim czego ( ͡
@MojWlasciciel: Nie jesteś zainteresowany julkami a jednak doskonale wiesz że tworzą armię, jak są atencyjne( pewnie sposoby atencji też znasz, bo nie pisałbys ot tak z nim czego ( ͡°͜ʖ͡°)), doskonale wiesz że wokół nich krążą spermiarze którzy spełniają każde ich zachcianki. Całkiem sporo masz informacji jak na osobę która się nimi nie interesuje.¯_(ツ)/¯
@MojWlasciciel: No ale nadal nie wiem w jakich koszulkach chodzi chłopak Biedronia czy jakie parcie na szkło ma Tomasz lis. I nawet się tym nie interesuje. Ty za to całkiem dużo wiesz o Juleczkach które ciebie nie interesuja¯\_(ツ)_/¯
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #heheszki #konfederacja #bekazprawakow #bekazkonfederacji
źródło: comment_1635240316mCY1QFR5hidRnNA68odgDf.jpg
Pobierzliczba julek z roku na rok rośnie.
@MojWlasciciel: Jak ten dzban tygodnia a nawet miesiąca, gdy przegrał w tenisa zarządzał zwrotu "zainwestowanych" 70 złotych w różową xD
@patykiem_pisane: skąd teoria że jest wyborcą konfy? Zresztą nawet jeśli, to przy armii atencyjnych julek nic nie znaczy.
A z armią atencyjnych Julek tylko armią atencyjnych konfederatów i przegrywow może się mierzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Krytyka współczesnego feminizmu transkobiecego nie jest cechą charakterystyczną dla wyborców konferencji, tylko wszystkich ludzi posiadających chociaż odrobinę zdrowego
@MojWlasciciel: W sumie masz racie. Członkowie i sympatycy konfederacji nie posiadaja nawet odrobiny zdrowego rozsądku. Nie pomyślałem w ten sposób.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli dzban od 70zeta mówił że za współczesnym feminizmem stoi murem banda lewicowych spermiarzy? No to dobrze mówił¯\_(ツ)_/¯
@MojWlasciciel: Pieprzył coś o złych julkach, feministkach i spermiarzach psujących. Jak nie wiem, choć się domyślam, jak to się dzieje że konfa i przegrywy mają ze sobą tyle wspólnego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@patykiem_pisane: no to nie był z konfy. Zwolennicy konfederacji nie są
@MojWlasciciel: Nie jesteś zainteresowany julkami a jednak doskonale wiesz że tworzą armię, jak są atencyjne( pewnie sposoby atencji też znasz, bo nie pisałbys ot tak z nim czego ( ͡
@patykiem_pisane: ciężko na to bydło nie trafić