Aktywne Wpisy

Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki

#psychologia #przegryw #rower
@MiQ27: wniosek podtrzymamy!
Jak miałem 5 lat i uczyłem sie jeździć rowerkiem tata był bardzo zadowolony kiedy po raz pierwszy udało mi sie samodzielnie jechać i trwało to dość długo ale kiedy upadlem ojciec nic nie mówiąc odwrócił sie i poszedł do domu a ja płakałem nie z bólu a z niespełnienia oczekiwań.
1) nie masz osoby, która w przypadku zaistniałej usterki mogłaby ci pomóc, podrzucić do domu, zawieźć do serwisu, itp.
2) nie masz wiedzy i umiejętności jak naprawić usterkę na miejscu, żeby dojechać do domu lub chociaż jakoś powoli się dokulać
Podstawowa rzecz, która przytrafi ci się na pewno - ponieważ to tylko kwestia czasu - to przebita dętka.