Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 40
738 537 + 50 + 22 = 738 609

Hejka, mirkowe swiruski. Już dawno nie dawałem żadnych wpisów - pogoda sprawiła, że zamiast na rower, to na piesze wędrówki wybywam. Ale, że w tym tygodniu były dwa piękne dni, to jeszcze wyskoczyłem na rower. Nie żałuję. Było mega, mimo że lekko zmarzłem i musiałem dość wolno jechać(powyżej 25 km/h było już mi za zimno). Szczególnie wczorajsza wyprawa była świetna - na postoju w celu docieplenia "dopadły" mnie trzy szczeniaczki i chciały się ze mną bawić - człowiek mógł się poczuć jak małe dziecko patrząc się na nie skażone wściekłością i agresją małe stworzonka, które w dodatku są tak pocieszne :)

Nowych kwadratów niestety zero, ale to już nie pora na długie ponad 80km wyprawy w celu zdobycia nowych. One dopiero w przyszłym roku będą.

W załączniku zdjęcie dwóch z trzech uroczych piesków
#pies #zwierzeta

#rowerowyrownik #ruszmirko #kwadraty #gravel #rower

Skrypt | Statystyki
Pobierz
źródło: comment_1635186768IIL7H1KbBKyup4TQ4SA5ws.jpg
  • 1
@Draakul: No i fajnie, bo zazwyczaj słowa "rower" i "pieski" wymagają jeszcze dodania "gaz pieprzowy" :) W końcu się w taki zaopatrzyłem, bo te psiaki to fajne, ale jak jeździ się po wsiach, szczególnie jakichś zadupiach gdzie ludzie bram nie zamykają, a wręcz nie wiadomo gdzie kończy się podwórko a zaczyna przestrzeń publiczna, to psy potrafią biegać luzem. I wtedy bywa nieciekawie.