Wpis z mikrobloga

• 2
@niezdiagnozowany ludzie to jednak głupi są. Fakt czasem ma chłop rację ale czasem zniża się do takiego poziomu inni to by się pod ziemie zapadli. Jeszcze usuwanie tweetow żeby wiernych fanów nie stracić, którzy dorzucą się groszem. Eh.... a podobno patostreamerzy to rak.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@niezdiagnozowany: ludzie którzy ciężko z----------ą, nie mają zbyt dużo pieniędzy i mogliby się za to obrazić nie wrzucają kilka koła w jakiś dziwny crowd funding w zamian za koszulkę
  • Odpowiedz
że zebrane 4,5 miliona zlotych do jego kieszeni zawdziecza ludziom, ktorzy wlasnie z----------a.

@niezdiagnozowany: no tak, dokładnie do swojej kieszeni, weźmie to i kupi sobie nowy dom ( ͡° ͜ʖ ͡°) W dodatku ten przytyk w moim odczuciu był do ludzi raczej poniżej średniej krajowej niż do tych co kupili akcje ktsu
  • Odpowiedz
@Czyjatoja: @niezdiagnozowany: czyli to źle, że przeprosił? mógłbyś mi wytłumaczyć? bo już się gubię troszeczkę. stanowski robi coś niewłaściwego - źle, robi coś właściwego - źle. coraz większe mam wrażenie, że cokolwiek on nie zrobi, bo zostanie zhejtowany, ot tak, po prostu bez powodu xd.
  • Odpowiedz
@Castellano: @ElijahBaley: Panowie umowmy sie, 'godne' zachowanie polega na tym, ze przestraszyl sie tego jak banda frajerow robiacych telefonicznie fellattio mejwenom i napychajacych kabze Stanowskiemu sie skonczy. Poszedl telefonik od potezmego menadzera, ze Krzysiu ma to usunac, bo Pawel z Hambuega robiacy u Hansa sie obrazi i przestanie donejtowac biznesiki Stanowskiego.
  • Odpowiedz
  • 1
@Castellano: oczywiście, że tak. Jest popularną personą, w dodatku dość kontrowersyjną, więc w jego stronę idzie pewnie sporo hejtow. Imo napisał co napisał, dostał za to jakieś tam hejty, ale nie powinien wymiękać i się pucować po tym. Nie jestem jakimś jego fanem, ale wydaje mi się, że popularność zrobił właśnie na jakichś takich ostrych ripostach i nie byciu miękiszonem
  • Odpowiedz
@Bomfastic nie no, p--------ł debilizm uderzający w 90% jego fanów, a fani to szekle. Krzysiu przeliczył i przeprosił. Inaczej by dalej w to brnął. Gość nie jest ostry, jest po prostu chamem, który dobrze kalkuluje i wie, że nie ma co robić afer z własnymi fanami. A że ma super przykłady obok siebie, jak Pan Borczelli no to wiesz.
Poza tym jak już się zreflektował to bardzo dobrze, że za to
  • Odpowiedz
  • 0
@FanaticoRosso1910: well skoro przeprosił tylko dlatego, że mogłoby mu się szekle nie zgadzać to nie wiem czy bardzo dobrze. No chyba, że oceniamy sam ruch pod względem ekonomicznym, wtedy to na bank
  • Odpowiedz