Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Chłop se kupił Switcha żeby w łóżku grać śmiechu warte. Żona tak bardzo przeciwna bo duży już jestem a sama potem ciorala w nfs i nie chciała oddać ehh. A córka lvl 2 kazała sobie wieczorem puścić jej ulubioną piosenkę na Switchu więc its over granie w gry. Nie ma dla chłopa ratunku ehh.
@desygnat: szkoda ze pewnie w domu nie ma 20 smarftonow do puszczenia tego dziecku
@desygnat: problem ze switchem mam taki ze jako gracz pecetowy ziebia mnie ceny na switcha. Mam mase rogalikow, gierek do odpalenia przy tv i piwku itp a jak widze
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@PanPrezes_PL: no ale nie o tym rozmawiamy zeby piraci :P stac mnie na gre, po prostu pod tym wzgledem polityka nintendo do olewania polski, polskiego i cen jest troche niefajna. Trzeba to brac pod uwage przy kupnie konsoli itp W porownaniu z np zapowiadana konsolka od steama to cala biblioteka gier juz kupionych to spora roznica, oszczednosc na kupowaniu drugi raz tych samych gier za
tych bym nie chcial oddawac, a problem z nimi mam taki, ze cena na pc a cena na switchu to przepasc a w dodatku nintendo uznalo ze wywali Ci polska wersje w bonusie do