Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
#nintendoswitch

Chłop se kupił Switcha żeby w łóżku grać śmiechu warte. Żona tak bardzo przeciwna bo duży już jestem a sama potem ciorala w nfs i nie chciała oddać ehh. A córka lvl 2 kazała sobie wieczorem puścić jej ulubioną piosenkę na Switchu więc its over granie w gry. Nie ma dla chłopa ratunku ehh.

desygnat - #nintendoswitch

Chłop se kupił Switcha żeby w łóżku grać śmiechu warte. Ż...

źródło: comment_1635146039YpYMltpi33MLxS6EyiZYVS.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@JoeGlodomor: gdyby nie ruchali graczy swoimi idiotycznymi decyzjami to nie robiłbym tego. To nie jest normalne że 5 letnia gra nadal kosztuje 160zł minimum , a nówki w cenie premierowej. Nie wiem czemu ich bronisz, naprawde
  • Odpowiedz
natychmiast kup zelde botw, a za jakieś pół roku jak wyjdzie to 2ga część. Nie pożałujesz

@pieczywomaca: Jak ona się ma do takiego Link Between Worlds? To ostatnia Zelda w którą grałem i się odbiłem od niej dość mocno ze względu na poziom trudności xD
  • Odpowiedz
  • 1
@szystah92: kiedy zaczynałem z niską rangą to dobierało mi graczy z którymi można było na luzie pograć a teraz trafiam na samych try-hardów którzy nawet postać i części wybierają te same więc to by było na tyle jeśli chodzi o casualowe wyścigi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego wolę grać lokalnie z kimś + boty
  • Odpowiedz
@Publius: własnie nie grałem w inne zeldy oprócz jakichś starych na emulatorach gameboya i nesa ale z tego co czytałem to jest to zupełnie inna gra niż pozostałe zeldy. Botw to olbrzymi sandbox, poziom trudności nie jest jakoś wyśrubowany, po przejściu początkowej lokacji możesz iść na pałę na ostatniego bossa ale dużo większą frajdę sprawia eksplorowanie świata. Chyba najbliżej tej grze do GTA, możesz zupełnie nie robić wątku fabularnego tylko
  • Odpowiedz