Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Mefedronka: jak mój kot u siebie zaczął sikać poza kuweta okazało się, że ma niewydolność nerek. Koty nie są złośliwe tylko ewidentnie mu coś nie pasuje, w tym przypadku pewnie bardzo się stresuje zmiana otoczenia, bo koty to zwierzęta terytorialne
  • Odpowiedz
  • 7
@Mefedronka kot jest w nowym miejscu, nie zna Cię, może to być efekt stresu, nowych zapachów, nowego miejsca. Kolejna sprawa to umiejscowienie kuwety, nie w każdym miejscu kotu pasuje kuweta, to że człowiekowi pasuje tu i tu, to nie oznacza, że kotu pasuje dane miejsce. Błędem koleżanki jest to, że nie wyjaśniła ci podstawowych zasad. Twoim błędem jest brak edukacji w obrębie opieki nad kotem. Obie panie mało odpowiedzialne.
  • Odpowiedz
@Mefedronka koty są nienormalne mój też jak nienormalny sikał na dywanik w łazience. Gdzieś wyczytałem, że niektóre sierściuchy potrzebują 2 kuwet. I faktycznie ma teraz 2 kuwety obok siebie i do jednej sika a do drugiej dwójkę robi
  • Odpowiedz
  • 0
@Mefedronka: koty takie są, po prostu większość potrafi stać do kuwety, ale na złość potrafią nasrać tam gdzie nie chcesz. Koleżanka zrobiła Ci prezent teraz dwa razy się zastanowisz czy wziąć kota xD
  • Odpowiedz
  • 7
@Mefedronka Moja babcia jak kot nasrał nie tam gdzie trzeba, to brała go za grzbiet i tarzala mu morde w tym gownie które zrobił xD ponoć działało xD

@GrammarNazi: Kiedyś może i były inne czasy i ludzie, którzy nie mieli pojęcia o psychice zwierząt i/albo mieli to w dupie tak robili. Dzisiaj nikt normalny czegoś takiego nie o-----e. @dziara1429 to z grubsza wyjaśnił.
P.S j---ć ludzi, co myślą,
  • Odpowiedz
@Mefedronka obstawiam że ma nie posprzątaną kuwetę, mojemu kotu zdarzało się zrobić siku pod prysznic, jeśli nie odpowiadał mu poziom czystości kuwety lub żwirek, wbrew pozorom to nie świadczy o złośliwości kota tylko o jego wysokim poczuciu higieny ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz