Wpis z mikrobloga

Panowie, korzystał ktoś z was z tego całego MUBI i keszbeku 150 zł?

Mam w Polsce auta które tylko stoją i przydałoby się płacić za nie jak najmniej, wiadomo #cebula.

Za Volvo 850 wychodzi mi teraz 440 zł u agenta, na #mubi najtańsza oferta jest za ... 365 zł i 150 keszbeku.

Mogę to sam ogarnąć po prostu zgadzając się na ofertę i po zakończeniu starego ubezpieczenia nowe ruszy z automatu?

#motoryzacja #oc #ubezpieczenia #auta
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Szpygniew dobra, czyli mubi nie działa jak typowy agent i trzeba przygotować wszystko "ręcznie" i po zrezygnowaniu mogę wziąć ofertę od mubi.

Oczywiście zadzwonię do agenta i sprawdzę czy nie mają jakiegoś śmieciowego ubezpieczenia na auto które stoi w garażu.
  • Odpowiedz
keszbek 150 ziko masz na kolejne ubezpieczenie

@PrenATAl: Zmieniło się coś? Mi ze trzy razy wracali za wykupione tj. kupuję za 500, w ciągu 30 dni za ten zakup wraca 150zł, a nie na kolejne ubezpieczenie.

Mogę to sam ogarnąć po prostu zgadzając się na ofertę i po zakończeniu starego ubezpieczenia nowe ruszy z
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@open_or_die: ja na moje volvo 850 z tego korzystalem. Normalnir to dziala i pp jakims miesiacu hajs przychodzi na konto. Aby trzeba sie na stronie zglosic po ten cashback bodajze po zakupie ubezpieczenia
  • Odpowiedz
@open_or_die: jezeli ty zawierales umowe oc to musisz tamta wypowiedziec, bo z automatu sie przedluzy.
rabat na mubi dziala tylko raz na jedne dane.
tez mialem taki plan, ale tylko raz dostalem ten cashback 150 i pozniej za kazdym razem wywalalo komunikat, ze dostepny tylko raz. zmienialem mail i telefon, nic nie daje.
  • Odpowiedz