Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +164
Trias +508
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Mam w Polsce auta które tylko stoją i przydałoby się płacić za nie jak najmniej, wiadomo #cebula.
Za Volvo 850 wychodzi mi teraz 440 zł u agenta, na #mubi najtańsza oferta jest za ... 365 zł i 150 keszbeku.
Mogę to sam ogarnąć po prostu zgadzając się na ofertę i po zakończeniu starego ubezpieczenia nowe ruszy z automatu?
#motoryzacja #oc #ubezpieczenia #auta
Oczywiście zadzwonię do agenta i sprawdzę czy nie mają jakiegoś śmieciowego ubezpieczenia na auto które stoi w garażu.
@PrenATAl: Zmieniło się coś? Mi ze trzy razy wracali za wykupione tj. kupuję za 500, w ciągu 30 dni za ten zakup wraca 150zł, a nie na kolejne ubezpieczenie.
rabat na mubi dziala tylko raz na jedne dane.
tez mialem taki plan, ale tylko raz dostalem ten cashback 150 i pozniej za kazdym razem wywalalo komunikat, ze dostepny tylko raz. zmienialem mail i telefon, nic nie daje.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora