Aktywne Wpisy
mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +231
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Wiec #usunkonto w moich oczach staje się komplementem.
przegrywy: przytaczają badania i statystyki (pewnie zmyślone, tak), opisują na tagu swoje historie, które pokazują, że blackpill ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości (pewnie to same trolle, tak)
n0rmik: z tego całego blakpyla to beka xD haha kisnę z przegrywów, którzy w to wierzą xD że co, że mam udowodnić, że to troll? Nie no, ja tak twierdzę to tak jest, zaufaj mi mordo
XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ArcherID: A G---O PANIE OFICERZE. Z racji tego, że do niedawna jeszcze miałem duże koło znajomych, a i pracowałem w zawodach z dużą stycznością z ludźmi, to stwierdzam, że nie ma gorszego raczyska niż ludzie. Znajomi i przyjaciele okazali się nic nie wartymi ludźmi, którzy nie umieli podporządkować się mi, jak pracowałem jako ochrona, musiałem
@Asterling: witamy pana przegrywa aka „założenia jakiegoś z-d--y-wyjętego blackpilla” XD
W internecie, pod przykrywem anonimowości, możesz się znacznie więcej dowiedzieć co dane osoby naprawdę myślą.
Oczywiście, powoduje to błąd poznawczy i nakręcające się s----------e ludzi którzy żyją tylko w tym świecie.
Choć i uważam, że ci żyjący tylko w realu i filtrowanych socialach też żyją w świecie bajkowym w swojej bańce
@ArcherID: Czy ja wiem. To są problemy które na pewno nie są codzienne ale ostatecznie mają skutki dla życia większe niż codzienne. Bo gdzieś tam u władzy są ludzie którzy wszystkie te podziały traktują na poważnie.
@Waffenfarbe: ja chcę Ferrarri a jeżdżę tylko bawarą. Chcieć może każdy.
@Asterling: Jak wyżej. Jesteście przegrywami bo macie we łbach sieczkę.
Znam lepiej od ciebie.