Wpis z mikrobloga

Moze to dziwnie zabrzmi ale wystarczy wyjść z Wykopu i życie staje się normalne xD tutaj są wymyślone problemy wymyślonych ludzi z wymyślonymi historiami, wymyśleni lewacy i prawacy. Wymyśleni przegrywy i sztuczny blackpill. Emocjonalna huśtawka dzieci jak i tez wymyślone problemy dorosłych. różowych pasków które w rzeczywistości są facetami. Niebieskich pasków oglądających patostrimy. Bezsensowne kłótnie ktore ciągną się godzinami. Wszechobecny hejt a w życiu codziennym nigdy nie spotykany. Jeszcze nikt do mnie ani do moich znajomych nie powiedział choćby podobnych słów co tutaj ludzi wypowiadają bez żadnych konsekwencji bo w życiu realnym jest całkowicie inna osoba. Sam wpadłem w te pułapkę na co dzień normalny facet a tutaj potrafią mnie wyprowadzić z równowagi.

Wiec #usunkonto w moich oczach staje się komplementem.
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ArcherID: Ja wchodzę tu od wielu lat głównie po to, by złapać ten balans między życiem codziennym, a przejaskrawionymi wizjami internetu. Nie angażuję się w te wszystkie afery i oglądam je z boku. Kocham ludzi, którzy tu się udzielają, uwielbiam klimat tego miejsca, ale nie utożsamiam się z nim. Nawet fakt tego, że piszę te słowa jest dla mnie niepojęty, ale to jest właśnie ukryte piękno tego wszystkiego, że i
  • Odpowiedz
@Janusz_z_Rivii:

przegrywy: przytaczają badania i statystyki (pewnie zmyślone, tak), opisują na tagu swoje historie, które pokazują, że blackpill ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości (pewnie to same trolle, tak)

n0rmik: z tego całego blakpyla to beka xD haha kisnę z przegrywów, którzy w to wierzą xD że co, że mam udowodnić, że to troll? Nie no, ja tak twierdzę to tak jest, zaufaj mi mordo

XD
  • Odpowiedz
@ArcherID Ale wiesz, że większość z nas nie traktuje tego co tu się dzieje poważnie? 95% użytkowników wykopu popatrzy, przejrzy, niektórzy coś tam czasem skomentują i wracają do swojego normalnego życia. Tu jest 1-2% ludzi, którzy to traktują poważnie, bawią się w swoje wojenki ideologiczne i takie tam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ArcherID: oho. Widzę mireczek nie jest PiSiorem. Każdy znajomy co zieje jakąś chora nienawiścią i widzi spiski, zło, lewaków, ataki to PiSior.
  • Odpowiedz
@ArcherID: dlatego ja wpadam tutaj, czytam pierwsze 3 strony z gorących i przeglądam śmieszne obrazki, czytam newsy z głównej i to tyle, nie wdaje się z nikim w dyskusje, kiedyś to robiłem ale ile to już razy zacząłem pisać komentarz i go usuwałem bo stwierdziłem.. nie warto.
  • Odpowiedz
@ArcherID: Nie zapominaj o creepach, którzy potrafią przeczytać 150 Twoich ostatnich postów żeby cos o Tobie się dowiedzieć i Ci coś tam pocisnąć ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
Moze to dziwnie zabrzmi ale wystarczy wyjść z Wykopu i życie staje się normalne xD

@ArcherID: A G---O PANIE OFICERZE. Z racji tego, że do niedawna jeszcze miałem duże koło znajomych, a i pracowałem w zawodach z dużą stycznością z ludźmi, to stwierdzam, że nie ma gorszego raczyska niż ludzie. Znajomi i przyjaciele okazali się nic nie wartymi ludźmi, którzy nie umieli podporządkować się mi, jak pracowałem jako ochrona, musiałem
  • Odpowiedz
Zakładam że pewnie nawet nie znasz założeń blackpilla a jedynie bazujesz na tym że widzialeś parę wpisów na wykopie.

@Asterling: witamy pana przegrywa aka „założenia jakiegoś z-d--y-wyjętego blackpilla” XD
  • Odpowiedz
@Waffenfarbe: Wasz błąd polega na tym że chcecie obracać kobiety z wysokiej półki zamiast znaleźć sobie ze swojej. Napisze więcej. Nie istnieją dla was kobiety w waszej klasie. Tylko te najlepsze. Beka z was po całości
  • Odpowiedz
@ArcherID: czytasz wykop na poważnie to już jesteś przegrany. Dajesz plusa, albo żartujesz z wpisu i piszesz s--------j autorowi i jedziesz dalej. Jeszcze jedna przydatna rzecz to czarnolistowanie. Czasami nie mam nic do przeglądania co oznacza , że właśnie jest ci lżej w życiu, bo nawet nie musisz patrzeć na g---o.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ArcherID: Jak bliżej poznasz więcej osób to zobaczysz, że w realu większość osób nosi maski i ma filtr społeczny.
W internecie, pod przykrywem anonimowości, możesz się znacznie więcej dowiedzieć co dane osoby naprawdę myślą.

Oczywiście, powoduje to błąd poznawczy i nakręcające się s----------e ludzi którzy żyją tylko w tym świecie.
Choć i uważam, że ci żyjący tylko w realu i filtrowanych socialach też żyją w świecie bajkowym w swojej bańce
  • Odpowiedz
tutaj są wymyślone problemy wymyślonych ludzi z wymyślonymi historiami, wymyśleni lewacy i prawacy.

@ArcherID: Czy ja wiem. To są problemy które na pewno nie są codzienne ale ostatecznie mają skutki dla życia większe niż codzienne. Bo gdzieś tam u władzy są ludzie którzy wszystkie te podziały traktują na poważnie.
  • Odpowiedz
Ale nawet paszczury 3/10 chcą czadów. Poczytaj czym jest hipergamia i załóż tindera a dopiero później się wypowiadaj.

@Waffenfarbe: ja chcę Ferrarri a jeżdżę tylko bawarą. Chcieć może każdy.

Ty masz świadomość że te półki to mit XD? Brzydkie też mają oczy i mają podobne wymagania do tych ładnych

@Asterling: Jak wyżej. Jesteście przegrywami bo macie we łbach sieczkę.
  • Odpowiedz
@Waffenfarbe: Uważasz że pewnego dnia po prostu zauważyłem BMW na swoim podjeździe z aktem własności na mnie i kluczykami w środku? No właśnie. Chciałem je to zdobyłem je.

nie znasz realiów

Znam lepiej od ciebie.
  • Odpowiedz