Moze to dziwnie zabrzmi ale wystarczy wyjść z Wykopu i życie staje się normalne xD tutaj są wymyślone problemy wymyślonych ludzi z wymyślonymi historiami, wymyśleni lewacy i prawacy. Wymyśleni przegrywy i sztuczny blackpill. Emocjonalna huśtawka dzieci jak i tez wymyślone problemy dorosłych. różowych pasków które w rzeczywistości są facetami. Niebieskich pasków oglądających patostrimy. Bezsensowne kłótnie ktore ciągną się godzinami. Wszechobecny hejt a w życiu codziennym nigdy nie spotykany. Jeszcze nikt do mnie ani do moich znajomych nie powiedział choćby podobnych słów co tutaj ludzi wypowiadają bez żadnych konsekwencji bo w życiu realnym jest całkowicie inna osoba. Sam wpadłem w te pułapkę na co dzień normalny facet a tutaj potrafią mnie wyprowadzić z równowagi.
Wiec #usunkonto w moich oczach staje się komplementem.
@ArcherID Mnie czasem bierze rozkmina, że Ci ludzie którzy trzaskają najwięcej postów o nienawiści do kobiet/oskarków/lewaków/prawaków, to gdzieś muszą pracować i nieświadomie ich spotykamy w realnym życiu :D I może jakiś wykopek ktorego od dawna mamy na czarnej, bo nie trawimy jego postów, to nasz najlepszy kumpel w pracy :D
Jak ci psycha siada od siedzenia tutaj, to może będzie lepiej dla ciebie jak zrobisz #usunkonto i będziesz udawał, że problemy świata nie istnieją w realu, bo nikt o nich oficjalnie nie mówi xD. Dobre sobie.
Internet to wspaniałe miejsce w którym natura ludzka uzewnętrznia swoje najpodlejsze, najbardziej zgryźliwe, wyuzdame i niepoprawne myśli. Czy tego chcesz "prawdziwi" ludzie są tak naprawdę dwulicowi, tutaj przynajmniej nikt nie udaje.
@ArcherID: Trochę przesadzasz w drugą stronę xD Życie to jest piekło, a ludzie to potwory i mnóstwo ludzi tak uważało na długo przed wynalezieniem internetu. Wojny polityczne, cierpienie, nienawiść, depresja, problemy psychiczne czy samobójstwo to chleb powszedni ludzkiej cywilizacji. Ludzie nie pokazują swojej prawdziwej twarzy w codziennym życiu wśród społeczeństwa, tak naprawdę w internecie dopiero pokazują prawdziwych siebie bez społecznych zahamowań, tutaj mogą głośno mówić o swoich szczerych poglądach. Prawie wszyscy
@ArcherID: nie trzeba usuwać konta, wykop trzeba traktować jak takie zoo z ludźmi i nie brać niczego co tu jest publikowane na poważnie - niektórzy oglądają trudne sprawy, inni czytają harlekiny, a moim guilty pleasure jest siedzenie na wykopie
@ArcherID: A co sztucznego w blackpillu? Xd sam nie jestem blackpillowcem, bo to dobre dla cip, ale fakty, ze ludzie leca na wyglad, hipergamia etc. no to sa dosc oczywiste fakty, ktore wlasnie tylko jakies prawiki moga negowac xD
@ArcherID: "Wszechobecny hejt a w życiu codziennym nigdy nie spotykany. Jeszcze nikt do mnie ani do moich znajomych nie powiedział choćby podobnych słów co tutaj ludzi wypowiadają bez żadnych konsekwencji bo w życiu realnym jest całkowicie inna osoba."
To samo o dzczepionkach, problemy ze szczepionkami i koronawirusem tworzą trolle.
@Fosfofruktokinaza: To jest w ogóle ciekawe. Jakby przyszło do konfrontacji w realu to nagle nie jest taki do przodu. To niestety jest ta złudna anonimowość :)
Wiec #usunkonto w moich oczach staje się komplementem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak ci psycha siada od siedzenia tutaj, to może będzie lepiej dla ciebie jak zrobisz #usunkonto i będziesz udawał, że problemy świata nie istnieją w realu, bo nikt o nich oficjalnie nie mówi xD. Dobre sobie.
Internet to wspaniałe miejsce w którym natura ludzka uzewnętrznia swoje najpodlejsze, najbardziej zgryźliwe, wyuzdame i niepoprawne myśli. Czy tego chcesz "prawdziwi" ludzie są tak naprawdę dwulicowi, tutaj przynajmniej nikt nie udaje.
Ja tu jestem tylko dla śmiesznych obrazków
A co sztucznego w blackpillu? Xd sam nie jestem blackpillowcem, bo to dobre dla cip, ale fakty, ze ludzie leca na wyglad, hipergamia etc. no to sa dosc oczywiste fakty, ktore wlasnie tylko jakies prawiki moga negowac xD
@Pethaf: I to jest właśnie styl, za który pokochałem to miejsce. (♥ ͜ʖ♥)
Takiej zbieraniny jak tutaj, to już nidzie nie znajdę.
@Pethaf: czysta esencja wykopu...
To samo o dzczepionkach, problemy ze szczepionkami i koronawirusem tworzą trolle.
Tu jednak ciekawiej jest. Mogę przeglądać wykop i nie muszę w tych dramach uczestniczyć. Wtedy nie ma tak negatywnego wpływu na mnie.