Wpis z mikrobloga

Moze to dziwnie zabrzmi ale wystarczy wyjść z Wykopu i życie staje się normalne xD tutaj są wymyślone problemy wymyślonych ludzi z wymyślonymi historiami, wymyśleni lewacy i prawacy. Wymyśleni przegrywy i sztuczny blackpill. Emocjonalna huśtawka dzieci jak i tez wymyślone problemy dorosłych. różowych pasków które w rzeczywistości są facetami. Niebieskich pasków oglądających patostrimy. Bezsensowne kłótnie ktore ciągną się godzinami. Wszechobecny hejt a w życiu codziennym nigdy nie spotykany. Jeszcze nikt do mnie ani do moich znajomych nie powiedział choćby podobnych słów co tutaj ludzi wypowiadają bez żadnych konsekwencji bo w życiu realnym jest całkowicie inna osoba. Sam wpadłem w te pułapkę na co dzień normalny facet a tutaj potrafią mnie wyprowadzić z równowagi.

Wiec #usunkonto w moich oczach staje się komplementem.
  • 168
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Moze to dziwnie zabrzmi ale wystarczy wyjść z Wykopu i życie staje się normalne xD

@ArcherID: Tak jakbyś napisał, że wystarczy wyłączyć GTA i nagle przestaje istnieć tyle przemocy xD
Nie wiem czy trzeba mieć 200IQ, żeby odsiać sobie idiotów i trolli, a zostawić ciekawostki ze świata, różne drobne porady, fajne historie lub po prostu śmieszne memy?
@ArcherID sto procent racji, są fajne treści na wykopie, ale główny nurt tego portalu to ścieg i urojenia autorów. Niebezpieczne miejsce, jeśli nie potrafi się filtrować informacji.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@nick230: To że ty masz rodzinę i nie głodujesz to nie zmienia w żadnym wypadku obrazu całego naszego świata. Mi niby też nie jest wcale najgorzej na świecie ale nie chcę się oszukiwać. Żeby być szczęśliwym to jednak musimy sobie trochę mydlić oczy.
@ArcherID wykop i tak jest mniej rakowy od instagrama
Typowy instagram:
Laska z twarzy 10/10 full makijaż, w wieku 25 lvl własna firma, same kontakty reklamowe, kobieta sukcesu
W rzeczywistości: laska pracuje na umowę zlecenie, wygląda jak kartofel, nie ma gdzie mieszkać bo stary wyrzucił ją z domu obecnie pomieszkuje u faceta z tindera, te kontakty reklamowe to ten jeden profil co ją kiedyś pokazał na swoim insta story xD

I tak
@ArcherID: Pieknie to ująłeś. Ludzie naprawdę mają fantazje żeby wymyślać nieistniejące problemy. Ja po przerwie od wykopu czuje się mega dobrze, mniej depresyjnie. Wpadam tylko czasem na #heheszki bo to akurat się udaje :D