Wpis z mikrobloga

CO ZA OKROPNI EGOIŚCI!
Kto przed wyrokiem TK zabraniał w Polsce rodzić niepełnosprawne dzieci? NIKT!
Rodzice którzy byli zdecydowani urodzić takie dziecko i którzy wiedzieli że sobie z tym poradzą mieli do tego prawo.
Teraz ci ludzie zmusili do tego wszystkich innych, w myśl zasady: skoro my mamy, to wy też będziecie!

#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #polska #gorzkiezale #patologiazewsi
saakaszi - CO ZA OKROPNI EGOIŚCI!
Kto przed wyrokiem TK zabraniał w Polsce rodzić ni...

źródło: comment_16349844983WB7kUh7gWULwfuNiNomhk.jpg

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 157
@angelika_tracz: jak PiS olewa wyrok TK o podniesieniu zasiłku opiekuńczego i pozwoleniu na pracę wraz z utrzymaniem zasiłku to akurat te głosy milkną, ciekawe ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 80
@saakaszi: połowa założeń konserwatyzmu wynika z podejścia "ja się męczyłem i przeżyłem, to wy też musicie się przemęczyć". Za bardzo to wygląda jak próba racjonalizacji własnych doświadczeń, bo to przecież nie tak, że odmawialiśmy sobie różnych rzeczy, bądź chodziliśmy co niedzielę do tego kościoła na darmo.
  • Odpowiedz
@saakaszi:

Lucyfer w piekle przeprowadza inspekcje. Podchodzi do pierwszego kotła, którego pilnuje aż 10 diabłów i pyta:
-dlaczego aż 10 diabłów pilnuje tego kotła?
-bo w tym kotle gotują się Amerykanie, oni są ambitni i każdy co chwilę usiłuje wyskoczyć
Lucyfer idzie dalej i zauważa kocioł, a przy nim 5 diabłów. Podchodzi
  • Odpowiedz
  • 17
@saakaszi Na tym właśnie żeruje to chore babsko z garnkiem na pustym łbie. Skoro ona cierpi przez to, że urodziła dziecko z zespołem downa to każda kobieta ma takie urodzić. Sytuacja podobna jak z prokuratorem zero - gnębili go w szkole to teraz on gnębi wszystkich.
  • Odpowiedz
Teraz ci ludzie zmusili do tego wszystkich innych

@saakaszi: o ile mi wiadomo konstytucja nie uległa zmianie więc nic się kompletnie dla przeciętnego obywatela się nie zmieniło.
  • Odpowiedz
@Ryshieq: zwłaszcza, że ona się swoim muminkiem w ogóle nie interesuje ani nie zajmuje. Jest ciągle w pracy a z dzieckiem siedzi opiekunka. Wyciąga go tylko do zdjęć. Tak samo jest z dzieckiem Jakiego
  • Odpowiedz
@Pierorzek Bo oni szczerze nienawidzą swoich dzieci i żałują, że one żyją. To widać po ich działaniach i zachowaniu, między innymi po tym o czym wspomniałeś czyli wyciąganiu muminka do fotek.
  • Odpowiedz
Za bardzo to wygląda jak próba racjonalizacji własnych doświadczeń, bo to przecież nie tak, że odmawialiśmy sobie różnych rzeczy, bądź chodziliśmy co niedzielę do tego kościoła na darmo.

@TenTypZez: Celne.
  • Odpowiedz
@saakaszi: CO ZA OKROPNI EGOIŚCI. Przecież przed zakazem mordowania jak ktoś chciał to nikogo nie mordował. A teraz zrobili tak, że wszyscy muszą mieć tak strasznie jak oni i nawet jak ktoś ma ochotę to zamordować nikogo na ulicy nie może bo pszypau.
  • Odpowiedz
@saakaszi: CO ZA OKROPNI EGOIŚCI. Przecież przed zakazem zrzucania noworodków z góry Tajgetos jak ktoś nie chciał to nie zrzucał noworodków z góry Tajgetos, a teraz już nikt nie może zrzucać noworodków z góry Tajgetos i wszyscy muszą mieć tak słabo jak ci co nie chcą zrzucać noworodków z góry Tajgetos.
  • Odpowiedz