Wpis z mikrobloga

Wlaczylem odinstalowywanie Hamachi, byl jakiś błąd a proces stał w miejscu. Po 20min zamknalem to i okazalo sie, ze przez te 20min usunęło mi część Windowsa ;O Z danych prywatnych zostalo wszystko, oprocz plikow na pulpicie, ktore nie wiem czemu zniknely. Jak to mozliwe?

#informatyka #windows #nieserwispc
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@SNUPPi: Albo z oficjalnej, albo z dobreprogramy. Wydaje mi sie ze to przez ten filmik. Zrobilem to co mowili, a to troche edytowalo rejestr

mi sie, ze to przez to
shark93 - @SNUPPi: Albo z oficjalnej, albo z dobreprogramy. Wydaje mi sie ze to przez...
  • Odpowiedz
@shark93: Kiedyś zainstalowałem sterownik do klawiatury (klawisze multimedialne) do Windowsa XP, okazało się że program wywalił wszystkie czcionki, zostawił trzy, więc OSD i tak nie pokazywało tego co chciałem. Gdy odinstalowałem go w katalogu czcionek nie było już nic a system pokazywał krzaczki. Odzyskiwanie na chybił trafił. Trzeba uważać z tym gównem.
  • Odpowiedz
@shark93: Nie ma sprawy, wiesz mam wrażenie że ponowna instalacja Windows na dysku zwyczajnie spowoduje zainstalowanie jego plików, Twoich danych nie ruszy. Coś jak upgrade ale wersja ta sama.
  • Odpowiedz