Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +90
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Ma wyznaczoną trasę/strefę liniami, na ciągniku po bokach i z przodu ma swojego rodzaju odbojniki/osłony i porusza się z prędkością 10 kmh. Ma bezwzględne pierwszeństwo o czym informują liczne znaki na zakładzie. Ciekawe jak często wymagają interwencji. W kabinie jest kierownica, nie dojrzałem zaś fotela, ale zapewne też jest.
W komentarzu krotki filmik.
Moi państwo, niedługo #zycietruckera się skończy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #bekaztransa #technologia #motoryzacja #sztucznainteligencja
Komentarz usunięty przez autora
@papaj_21_37: tak gwoli ścisłości to kilka linii metra w Londynie i Paryżu jest już autononomicznych :)
Ale zgodzę się co do tego, że w pełni autonomiczne pojazdy na masową skalę to jest bardzo odległa przyszłość.
https://www.youtube.com/watch?v=zAv9ITAtKN8
@kamilek98PL: Ciebie odstrzeli posiadacz tego oprogramowania jako pierwszego, ale nie z pracy a z tego padołu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@Iskaryota: u nas takie systemy podatkowe, że nikt nie będzie w stanie stworzyć sprawnego systemu pomagającego w rozliczeniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@i-kamieni-kupa: niekoniecznie. Jeśli jeździ cały czas po tej samej trasie, to nie trzeba zmieniać telefonem jego trasy. A za to nie pije w pracy, nie kłóci się z kierownikiem, nie bierze l4. ¯\_(ツ)_/¯