Aktywne Wpisy
deepblue_ +324
Mój dziadek za 80 tysięcy złotych kupił nową Toyotę Yaris z salonu, tylko po to, by nią nie jeździć "bo mu porysują". I nadal jeździ swoim starym gratem, a yariska stoi w garażu nie ruszona od zakupu.
I powiedzcie mi, że starszych ludzi #!$%@? mądrość, doświadczenie i trzeba ich słuchać, bo oni już swoje przeżyli i swoje wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #samochody
I powiedzcie mi, że starszych ludzi #!$%@? mądrość, doświadczenie i trzeba ich słuchać, bo oni już swoje przeżyli i swoje wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #samochody
smakowity_serek +65
uwaga, lewaki, ważna kwestia:
mówimy NA Ukrainie, nie w Ukrainie, fajnopolaki.
pozdrawiam cieplutko.
#ukraina #wojna #rosja #neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu
mówimy NA Ukrainie, nie w Ukrainie, fajnopolaki.
pozdrawiam cieplutko.
#ukraina #wojna #rosja #neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu
Ma wyznaczoną trasę/strefę liniami, na ciągniku po bokach i z przodu ma swojego rodzaju odbojniki/osłony i porusza się z prędkością 10 kmh. Ma bezwzględne pierwszeństwo o czym informują liczne znaki na zakładzie. Ciekawe jak często wymagają interwencji. W kabinie jest kierownica, nie dojrzałem zaś fotela, ale zapewne też jest.
W komentarzu krotki filmik.
Moi państwo, niedługo #zycietruckera się skończy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #bekaztransa #technologia #motoryzacja #sztucznainteligencja
@papaj_21_37: niedlugo czyli za 15 lat, w tyle czasu w takim UK to odlozysz 1,5 miliona zlotych
Po pierwsze żeby autonomiczne auta działały będą potrzebowały dobrych, czytelnie oznakowanych dróg. I takich nie ma praktycznie w zdanym kraju. Bo nawet sam pewnie masz odczucie że drogi w 90% są dobre.nawet w Polsce, jak sobie jedziesz na wycieczkę czy gdzieś. Ale wtedy korzystasz z dróg ekspresowych, których tak naprawdę jest pewnie z 10%
Zresztą na zagrożenie ze strony rozbudowanej AI, która
Januszexowi czy pkp bardziej sie bedzie oplacalo jeszcze przez dlugi czas zatrudnic kierowce za 5k brutto niz zabulic sporo