Wpis z mikrobloga

@Graner: Na kinguinie chodzi widzę za stówkę. Ja swego czasu kupiłem za 30 euro na g2a. deelceki oczywiście można zassać od panów rosjan ze steam underground community ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DragonEW: promocje sa zamierzonym dzialaniem marketingowym przez sprzedajacego / producenta, oraz zrównałeś piractwo z kradzieżą, co juz wogole jest bez sensu
  • Odpowiedz
  • 0
@DragonEW: napisalem ze "miekkie piractwo".

Nie bede wydawac na gierke ile chce odemnie producent ale nie sciagne pirata, tylko kupie ją u ruskich za ruble wazne ze sumienie czyste xD

Z drugiej strony jak sobie pomyslisz to moglbym powiedziec ze kupowanie uzywanych plyt z grami byloby miekkim piractwem ale takich na pc juz nie ma, wiec nie widze nic zlego w tym okresleniu ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Hrrr_tfu: Przecież wydaję na gierkę tyle ile ode mnie chce producent w danym regionie. Regionalizacja cen to takie ścierwo nie po to, żeby w biedniejszych krajach było taniej, tylko po to, żeby maksymalizować zyski. Jak można coś kupić taniej, to czemu z tego nie skorzystać? Mówię tylko i wyłącznie o kupowaniu kluczy czy bezpośrednio na swoim koncie w innym regionie.
  • Odpowiedz
  • 0
@DragonEW: DragonEW: Wmawia sie ludziom ze piractwo jest niedobre i wielkie korporacje licza straty z wymyslonych potencjalnych zyskow. Lubisz jakiegos producenta to go wspierasz kupujac gry po cenie jaka ustalil. Nie chcesz wspierac producenta bo ci sie nie podoba, a gierke chcesz sobie ograc, albo nie masz siana, to sa torrenty. Chyba ze kupujesz u ruska bo chcesz sobie powiekszyc kolekcje na steamie. No spoko ale czy gdzies po drodze
  • Odpowiedz
  • 1
@DragonEW: piractwo jest dla ludzi co miedzy innymi nie maja w tej chwiki pieniedzy ale jak tylko beda je mieli to nie zapomna o tym ile jakas gra sprawila im radosci w tym c------m okresie bez pieniedzy wlasnie
  • Odpowiedz