Aktywne Wpisy
ShineLow +49
Piotropatra +31
Ku chwale zbanowanego @Graner
#listaobecnosci #listygranera #nocnazmiana 3:00:00 [*]
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
@wykop SHAME ON YOU!
#listaobecnosci #listygranera #nocnazmiana 3:00:00 [*]
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
@wykop SHAME ON YOU!
Dostałem w robocie zlecenie żeby przykładowo zrobić na pokaz dla inwestorów jedną rzecz i dokładnie sprawdzić co ile czasu zajmuje. I przydzielony zostałem do tego ja oraz jeden różowy pasek.
Są to rzeczy którymi zajmujemy się średnio 10 dni w miesiącu.
No i do tej pory każdy kto się tym zajmował traktował to dosyć luźno - roboty na 3-4h a rozciągało się na cały dzień.
Dla mnie to oczywiste, że te normy jakie teraz #!$%@? będą brane pod uwagę przez całą naszą przyszłą pracę. Więc mówię tej kumpeli żeby z tym nie cisnęła bo zaszkodzi wszystkim którzy to będą robić w przyszłości.
Co ona robi? Zamiast zrobić to na chillku tak jak zawsze to #!$%@? żeby pokazać 'jak to ona nie umie' i nawet na obiad nie poszła XD
Czemu ludzie są tak niekumaci.
Inb4 - oo #!$%@? się jak w tym kraju ma być dobrze. - Pracuję dla zagranicznego korpo które i tak już wyzyskuje pracowników i te zlecenia to jedyna możliwość żeby czasem sobie odetchnąć w tej #!$%@? robocie.
##!$%@? #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #pracbaza
@BananowyKrol: no to powiesz że rezygnujesz, nie będziesz podejmował się realizacji tegoż i niech stachanowaróżowa #!$%@? na akord ¯\_(ツ)_/¯
na pewno jej wkład, wysiłek i znój zostanie doceniony (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Za uscisk dloni prezesa gotowi wypruc sobie flaki
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shinlim: Nie zapominaj, że ten drugi będzie miał już #!$%@? normy przez tego pierwszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)