Aktywne Wpisy
bibi__ +287
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +657
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
A wy jak pececiarze, całe życie będziecie celować palcem w ikonki na touchbarach?
#apple #komputery #pcmasterrace #android #elektronika #linux
Apple to sprzet to s--------n, ktore sobie musza podbudowywac ego sprzetem ktory wg. nich jest drogi xD
@taukuZielonka: patrząc na nowe mbp 14 i 16" w najtańszej konfiguracji to cena wydaje się być adekwatna do tego co ten sprzęt robi.
@ewolucja_myszowatych: ale taguj "urojenia spierdoidalne". nikt tego nie określa jako innowację oprócz bóldupiarzy którzy nie oglądali nawet konfy.
jedyne co apple powiedziało, to że przywracają porty i przyciski, bo użytkownicy tak wolą. nazywanie tego innowacją to wasze urojenia.
@ewolucja_myszowatych: no normalnie, wystarczy nie wymyślać określeń z d--y, skoro apple tego tak nie określa.
to, że zrobili coś na prośbę userów nie implikuje tego, że to uważają za innowację.
@ewolucja_myszowatych: no i gdzie w tym wybrnięciu dyplomatycznym pojawia się chociażby jakakolwiek sugestia, że uważają to za innowację?
przywracając fizyczne przyciski niejako przyznali się do błędu, zgadza się. i tylko tyle. nazywanie tego rzekomą innowacją to wyłącznie urojenia.
Komentarz usunięty przez autora