Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +70
źródło: temp_file7155917653213251767
Pobierz
bluffek +2
#gielda Zaraz wyniki IONQ i Bumble, dwóch spółek w które jestem załadowany po same jaja opcje call i w akcje. Siedzi ktoś w nich? Nawet jak nie to jak obie kibel to sporo stracę, jak obie w górę pójdą to najpewniej największy zysk będę miał odkąd się bawię w giełdę. Oddech przyspieszył

źródło: comment_1634558335cpakbgZaaD2u6rMqMoumfP.jpg
Pobierz?buntu juz jest w wersji 21.10. Polecam.
@Simple-Man: kompiluje stable x86 gcc na -march=esther
źródło: comment_1634591607KRN7RK9ZE18L4UZgk320DF.jpg
PobierzFedora, Debian, Ubuntu, Mint, wszystkie potrafiły działać nawet na uszkodzonym dysku (co prawda nie działały wiecznie, ale dalej. Na uszkodzonym dysku).
Obecnie siedze na archu, i od 1.5 miesiąca miałem tylko jeden poważny problem (który naprawiła jedna komenda)
Jedyne w czym grzebałem to skopiowałem dwie linijki z neta do pliku w conf.d żeby grafika chodziła płynniej, a no i jakieś uprawnienia do programatorów
Mi się obecnie nic nie sypie, i też ciężko mi wydedukować jaki może być u ciebie problem, w sumie to też nie wiem czemu pod twoją odpowiedzią oznaczyłeś mnie, bo tylko napisałem że u mnie wszystko śmiga
A problemy od zawsze związane z grafiką, nie wiem tylko co dokładnie, czy ten zgniłek X czy same sterowniki ale różne procesory i karty graficzne miałem i zawsze były jakieś zgrzyty po instalacji (wersje live często chodziły bez zająknięcia)