Wpis z mikrobloga

@4gN4x: żaden z tych programów mordo. #!$%@? ta pralkę albo oddaj matce z chorą córką i kup porządny sprzęt o klasie energetycznej C lub niższej, dopiero cokolwiek dopierzesz

• Odpowiedz
@4gN4x: To słabe programowanie jest, jak jedno pokrętło jest od włączania i ustawiania programu. Prawilnie to powinno być jeden guzik od włączania i pokrętło od programu do #!$%@? pana
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@4gN4x: ciemne ubrania jak sama nazwa wskazuje dotyczy jeansu, stainExpert jak wskazuje nazwa dotyczy usuwania plam, dlatego powinieneś wybrać jeden z takich programów i użyć odplamiacza
  • Odpowiedz
@4gN4x: Zawsze mnie denerwowały te pralki. Jedna z nich miała nawet chyba z TRZYDZIEŚCI najróżniejszych opcji. Zawsze prałem wszystko na jednym ustawieniu, osobno kolory. PODEJRZEWAM, że wiele osób tak robi i ma na to wywalone. Materiały są rózne - każda część ubrania inna. Niby jakim cudem miałbyś osobno i z właściwym programem wyprać sobei 34 części garderoby? Wrzucasz 34 części garderoby do pralki, pierzesz i gotowe. W innym wypadku być musiał
  • Odpowiedz
@4gN4x: Z moich obliczeń wynika ze jeden #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój uniwersalny poradnik prania. Jak pierzesz przepocone ubrania to wystarczy mała ilość proszku, krótki czas(1h albo mniej), i jak nie chce Ci się prasować to niskie obroty i musi być niska temperatura, 40 stopni maks bo niszczą się koszulki. Jak pierzesz ubrania robocze to dłuższy czas(np 2.5h), wyższa temperatura, zależy czym się ubrudzisz ale z
  • Odpowiedz