Wpis z mikrobloga

@Mikolaj_Rej: Ćwiąkała zawsze z RiGCzem ale niepotrzebnie emocjonuje się wypowiedziami takich zer jak Tomaszewski czy Hajto XD

To głupie serwisy tylko szturchają takich typów, bo liczą na jakieś kontrowersyjne słowa, które potem będą się klikać.

To tak jakbym spytał menela co sądzi o życiu a potem publikował jego słowa i nawet próbował stawiać za jakiś autorytet w mówieniu o życiu, w końcu tyle już przeżył ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 0
@Tomasz_Cwiakala Tomaszewski już od dawna gada co raz to głupsze rzeczy tylko po to, by ktoś mógł napisać artykuł "Tomaszewski ostro o...". Bez sensu, w moich oczach nie jest żadnym sportowym autorytetem od sprawę bieżących.
Propsy za trafne wypunktowanie.
  • Odpowiedz
nie chodzi o samego Tomaszewskiego czy Hajtę, tylko o ten zmasowany i absurdalny atak na Sousę

@Tomasz_Cwiakala: tzn. mi też nie chodzi o to, że to powiedzieli konkretnie Hajto czy Tomaszewski. Tzn. inaczej... Wyciąga się znane niegdyś nazwiska z kieszeni które to mogą powiedzieć coś co się kliknie a reporter idąc do takiego Tomaszewskiego pewnie ma nadzieję, że będzie mógł zatytułować artykuł czymś rangi "jego nie trzeba zwolnić, tylko w---------ć dyscyplinarnie".
  • Odpowiedz
@Tomasz_Cwiakala: moim zdaniem to jest takie drążenie skały, wypowie się jeden, drugi, trzeci "znawca", podprogowo w głowie czytelnika utrwalą się negatywne emocje w stosunku do selekcjonera
  • Odpowiedz
@Tomasz_Cwiakala: ale od piłkarzy, których selekcjoner nie powołuje już ( ͡° ͜ʖ ͡°) Panie Tomku, naprawdę nie wiem jakie są prawdziwe powody tego, ale trudno mi wykluczyć to, że części środowiska może nie leżeć obecna sytuacja a dziennikarze raczej żyją z informacji
  • Odpowiedz
@Tomasz_Cwiakala: ale agenci, menedżerowie są przeważnie źródłem innych informacji niż życie kadry podczas zgrupowania. Ale tak naprawdę nic nie wiem na ten temat, nawet ostatnio nie oglądam meczów a co dopiero mówić o sprawach okolopilkarskich. Tylko, że nic nie dzieje się bez powodu. To czy ktoś chce zabłysnąć mówiąc rzeczy kontrowersyjne bo brakuje mu atencji, czy rzeczywiście ma w tym interes... Bo nie uwierzę, że te wszystkie hajty, dziekanowskie czy
  • Odpowiedz