Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@A330: baby ogólnie są głupie. znam jedną, co zakleiła w ten sam sposób lampkę rezerwy paliwa "bo ciągle mi się włącza i razi w oczy". oczywiście wiadomo, jak się to skończyło. podwoziłem jej męża z bańką paliwa.
15 lat temu znałem też taką co upierała się, że laptopa to może sobie kupić bo jest łatwy, ale stacjonarnego PC to nie, bo trudno jest się nauczyć obsługi.
laptopa to może sobie kupić bo jest łatwy, ale stacjonarnego PC to nie, bo trudno jest się nauczyć obsługi.

@PotwornyKogut: koleżanka nie może się nadziwić po co mi taki stary komputer (stacjonarka) zamiast nowoczesnego laptopa
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@A330: nie chodziło o nowoczesność, tylko nie dała sobie wytłumaczyć, że system operacyjny na obu jest identyczny. po prostu "miała takie przeczucie" z babskiej intuicji że z laptopem sobie poradzi, a z pecetem nie (nie mając w ogóle żadnego pojęcia o kompach bo to było z 15 lat temu). to taka sama argumentacja jak mojej matki, że nie wsiądzie (jako kierowca) do samochodu ojca, "bo jest za szybki" (normalna manualna honda