Aktywne Wpisy

źródło: temp_file4102443241805891833
Pobierz
odgrzybiacz +46
Nowy kombajn wyprodukowany w Europie kosztuje ponad 1 mln złotych. Nowy kombajn z Chin, o zbliżonej wydajności to 500 tysięcy.
W Europie zamykają się fabryki.
W Europie nie opłaca się już wytapiać stali. W Europie mamy najdroższą energię elektryczną na ziemi. Pięć razy droższą niż w Chinach.
W Europie mamy zaporowe podatki.
W Polsce przepisy są zagmatwane, a restrykcje i obostrzenia bezwzględne.
W Europie zamykają się fabryki.
W Europie nie opłaca się już wytapiać stali. W Europie mamy najdroższą energię elektryczną na ziemi. Pięć razy droższą niż w Chinach.
W Europie mamy zaporowe podatki.
W Polsce przepisy są zagmatwane, a restrykcje i obostrzenia bezwzględne.

Jezeli ktos skorzysta to nie zapomnijcie o parówkach z biedronki i winstony Light w podzięce dla pierozka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie odpowiadam na pytania na priv. Nr. Tel i większość informacji macie w ogłoszeniu.
#niemcy #polska #praca #emigracja #pracazagranica #nowystart
źródło: comment_1634063384goLaQlKCrT9kealOhZyIlB.jpg
Pobierz@zaloz_konto23: zarabiasz 4k brutto?
@fajnypierozek az tak nienawidzisz swoich rodaków aby im taka robote podrzucac? :D
Nie szukam sobie znajomych na wykopie żeby ktoś mnie tutaj mógł znaleźć bo ten portal to w gruncie rzeczy jedyny kontakt z polską który mi w Niemczech pozostał. Świetnie przypomina mi jaki w tym kraju jest chlew.
@Qiudo: haha jak przychodzi nostalgia za krajem to po dziesięciu minutach lektury szajsu jaki sie w pl odwala szybko przechodzi:)
@Strahl: troszeczkę się zapędziłeś xD
@derezeus: Lata doswiadczenia z najmądrzejszym i najzdolniejszym narodem na świecie robią swoje ;)
@fajnypierozek: A najlepsze ze ta elita która niedawno srała pod krzakiem, jak juz agent za nich wszystko zalatwi, ma pozniej najwiecej do powiedzenia i skomentowania jacy ci niemcy sa glupi i zacofani :)