Wpis z mikrobloga

na rozmowach z mojego doświadczenia taka odpowiedź nie jest dobrze postrzegana i pytający lubi być karmiony pierdołami w stylu że np. chcę się rozwijać albo wypaliłem się w projekcie. Wychodzę z założenia że należy mówić tak jak pytający chce usłyszeć.

@Zwierzak24: Rozmowy kwalifikacyjne nie są dla idealistów. Trzeba brać udział w tym teatrze dla gojów mimo własnej woli.
@AnMarie: uchodzisz za osobę z waskim spojrzeniem na swiat, siebie, swoja prace i swoja rolę w niej. Jestes skupiony na kasie, nie masz wyzszych wartosci, ambicji, celow. Wyjaśniłem?

@FaterAnona: to mam coś wspólnego z pracodawca, bo on tez mnie nie zatrudnia bo mnie lubi tylko dlatego, że przynoszę mu zyski ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak przestane je przynosić to wywali mnie bez zastanowienia xD
@AnMarie: no nie do konca, wielu pracodawców zatrudni tą osobę, którą polubi lub która będzie pasować do zespołu, bo w koncu pozniej trzeba wspolpracowac, nieraz latami. jak ktos nie wzbudza zaufania juz na rozmowie, to lepiej zatrudnic osobę, ktora moze i zrobi wolniej ale za to za miesiac nadal bedzie tu pracowac

przeciez ta sprawa jest banalnie prosta, nie rozumiem czego nie rozumiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)