Wpis z mikrobloga

Uwaga spoiler z mostem.

Czemu w konkurencji z mostem pod koniec ten gość nie rzucił kulki na swoją tafle która była hartowana, a dopiero potem na tą przed siebie żeby porównać dźwięk? Tylko rzucił jak matoł jedyną kulkę jaką miał przed siebie? xD
Niby tam było powiedziane, że myślał że tamten ma więcej tych kulek, ale i tak mnie to zirytowało strasznie.

#squidgame
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czemu w konkurencji z mostem pod koniec ten gość nie rzucił kulki na swoją tafle która była hartowana, a dopiero potem na tą przed siebie żeby porównać dźwięk? Tylko rzucił jak matoł jedyną kulkę jaką miał przed siebie? xD

@Niss: Niezbyt skomplikowanym wytłumaczeniem, które ma dużo sensu jest... presja i stres.

To co opisałeś to serio jest najmniejszy problem tego serialu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Niss ja to sie zastanawialem czemu po tym rusztowaniu na koniec nie przeszedł lub nawet w trakcie nie bylo takiej próby :d
  • Odpowiedz
@Niss: A co z pomysłem, żeby jedna osoba przytrzymała drugą, żeby ta druga mogła rozwalić szkło z buta? (nie wiem czy nie za duża odległość na to)
I też stawanie na tych metalowych rusztowaniach, na których leżało szkło. (EDIT: Aha, cnka to napisać zdążył)

Pewnie czerwoni by skosili takich kombinatorów ręcznie.
  • Odpowiedz