Aktywne Wpisy

ja_tu_tylko_na_moment +1652
#codziennymajtczak #majtczak #samochody
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
Kolejna dobra wiadomość.
Ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania. Warta milion złotych BMW Alpina B7, prowadzona przez Sebastiana M. nadaje się do kasacji. Ojciec – de facto właściciel pojazdu – walczył o odszkodowanie, ale Compensa odmówiła, bo samochód miał nielegalne przeróbki i stracił homologację.
źródło: IMG_5740
Pobierz
Lewusx +253
Minęły już prawie dwa tygodnie, ale mimo to wrzucam podsumowanie startu w Niemczech, zawody rangi PRO. Federacja NPC, ta do której należą najważniejsze zawody na świecie, zwane „Mr. Olympia”.
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierz

https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship
Dawno temu kupiłem sobie 55 calową wersję.
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q6fn-q6-q6f-qled-2018
W związku z tym wróciłem do pracy zdalnej i mam nieużywany pokój w którym, odległość od telewizora może sięgać aż do 3,8 metrów (co jest po prostu poza skalą) Wg artykułu jest napisane, że na 55" TV zalecana odległość to 2.35 m, a dla 75" to jest 3.20 m
Pytanie. Pomijając aspekt budżetowy, czy jest sens kupować nową 75"-tkę by sobie uciułać te 90 cm? Akurat obecny telewizor jest używany w innym pokoju, a ja jestem zainteresowany aranżacją pokoju na kino domowe. Mam już 5.1 + bass oraz własnego plexa. Tak naprawdę do szczęścia brakuje mi tylko odpowiedniego telewizora.
#rtv #telewizory #tv #kiciochpyta
źródło: comment_1633612668mzvp8KQVTZXS0R853LDEcT.jpg
Pobierz@fordern: jest bardzo dobry, 65" do trochę ponad 2m jest idealny