Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +98
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
Nawet jak skazany, to z klasą.
A dzisiejsi gangsterzy i skazańcy to zwykłe dresiki jak na foto w komentarzu. Zero klasy.
#ciekawostki #starezdjecia #modameska #gruparatowaniapoziomu
@JanParowka:
@JanParowka: Oj chyba jednak nie.
Komentarz usunięty przez autora
@mikkeboss: Najlepsze jest to, że to nawet nie jego auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@diamentovva: Prawo wprowadzone niedawno i gwalcące prawo do wlasnosci.
Oni mu ten wóz po prostu ukradli. Zadnego wyroku nie bylo, a co zabawniejsze, jesli nie padnie zaden to kto odda mu za zniszczenie auta(lub po prostu za obnizenie wartosci?
No kto?
Ja, ty, ten pan, tamta pani, a
@Magiczny_Michal: byliby (pisane łącznie).
@JanParowka: dzisiejsi gangsterzy to siedzą sobie w parlamencie europejskim i rozmyślają jak dobić klasę średnią pozwalając w dalszym ciągu na optymalizację podatkową.
@Missudi: prawda