@pseradalasa2: @picasssss1: Też wysiadłem choć za nisko, ale też bez żalu bo nie celuję w wielkie zyski przy takich spółkach. Dwucyfrowy spokojnie zadowoala. Może wbiję jeszcze raz później.
@ludzik: Ta spółka ma spory potencjał, tylko że no nie teraz nie w momencie jak surowiec tak mocno leci. Jak się uklepie na sensownym poziomie to można będzie wskoczyć
@picasssss1: nie wiesz kiedy wleci dzisiejsza cena kontraktow? Dzisiaj chyba jeszcze przeczekam i najwyzej wyskocze jak spadnie do 15zl podwojenie i tak mnie zadowala
@pseradalasa2: ja odpisze cos od siebie. Niech Cie nie zje pazernosc. Mnie i @picasssss1 zjadla bo mielismy prawie 20k zysku z akcji a skonczyli z 10k. Decyduj sam.
@picasssss1: nie wiem u mnie caly czas jest 06.10 @jakubnn: byl moment gdzie mialem 200% na akcji wiec ciezko mi teraz odpuscic ale masz racje nie ma co byc pazernym
@picasssss1: Myślisz, że dalej jest sens jeszcze sprzedawać? Niby kontrakty na węgiel nie poleciały tak mocno dół, z drugiej strony nie odbiły mocno w górę.
@Arriva: zależy po ile kupiłeś, i jaki masz limit. Kontrakty się uspokoiły, gaz idzie trochę up. Ciekawe jak Chiny wrócą jutro do handlu. Jutro może być różnie, obserwuj węgiel jak się utrzyma na 200$ to nie będzie źle ale będzie bardzo mocno bujać. Ja czekam aż to się uspokoi, dla mnie firma dalej ma niezły potencjał. Oczywiście nie sugeruj się tym co piszę, bo to moje luźne dywagacje.
#gielda
źródło: comment_1633593619qX9zIio3oa5zaOK19PUA6t.jpg
PobierzCzy ta informacja nie będzie miała wpływu na powrót trendu wzrostowego?
@pseradalasa2: nie bądz pazerny, masz już 10zł na akcji mnie by to zgubiło wczoraj i dziś miałbym marny zysk
łap kontrakty i w sumie to sam decyduj
https://www.barchart.com/futures/quotes/LU0/futures-prices
@picasssss1: Też wysiadłem choć za nisko, ale też bez żalu bo nie celuję w wielkie zyski przy takich spółkach. Dwucyfrowy spokojnie zadowoala. Może wbiję jeszcze raz później.
rzeczywiście jeszcze stare ceny*
źródło: comment_1633595591vnx7WfVNV80x5sTdL0cNat.jpg
Pobierz