Aktywne Wpisy

rovi +10
#gielda ogólnie to jeden z najaktywniejszych tagów i tak czytam i myślę a c--j, wejdę w to.
Nakupiłem jakichś ETF w revolucie co były zielone.
Ogólnie nie wiem co wy tu p---------e jakieś uśrednianie, ath i korekty ale wygląda spoko.
Btw. Czym się różni etf od akcji?
Nakupiłem jakichś ETF w revolucie co były zielone.
Ogólnie nie wiem co wy tu p---------e jakieś uśrednianie, ath i korekty ale wygląda spoko.
Btw. Czym się różni etf od akcji?
przemek-szrek +61
#ajemge1 Teraz dopiero czytam co się o------o i jestem mocno w szoku. Z góry sorry za rynsztok, ale k------a szły tam na j-----e. J-----e z typem poznanym kilkadziesiąt minut wcześniej na portalu randkowym. Zamiast Kacperka w mieszkaniu mógł być zwyrol, który nie tylko z p---y by im zrobił jesień średniowiecza. O tym, że jest live były informowane, ok trochę podstępnie ale były tego świadome, przecież rozmawiały z czatem, odpowiadały na

źródło: comment_1633501913bVw4Lv2clWoIKy4ZaGcsJP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kowixx: troche chyba tak :D chociaz ja ten obrazek bardziej rozumiem jako wychowanie, ktore prowadzi do wykreowania stlamszonego czlowieka, ktory jest zamknietym w sobie 'creepem'
Chodzi o to, że pod pochwałami od rodziców kryje się faktycznie posłuszne dziecko. Czyli takie, które nie ma swojego zdania, bo wykonuje tylko polecenia rodziców i zachowuje się tak jak dorośli tego oczekują. Ma wypracowane formułki typu "w przyszłości chcę pójść na informatykę, bo to bardzo rozwojowy kierunek" chociaż wcale go ten temat nie interesuje. Robi tak, bo dorośli tego oczekują i uważają