Aktywne Wpisy
Jak wyjść z biedy?
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.
Pytam poważnie.
Nie mam wykształcenia ani doświadczenia zawodowego
Chce coś zmienić na lepsze w nowym roku.
Jaki mam możliwości? Pytam bo sam żadnych nie widzę...
Mam wrażenie że każdy zarabia 10k jak nie więcej i ma możliwość korzystać z życia.

jmuhha +693
Sylwester, 2006 roku, godzina 23:10. Właśnie rozpocząłeś kolejną rundę na świątecznym de dust 2. Przy twoim boku nowo otwarte cebulkowe laysy i bąbelkowa cola przyniesiona przez mamę. Po każdej rundzie z całą drużyną wsłuchujecie się w kolejny jingel noworoczny. W powietrzu unosi się oczekiwanie nowego roku. Masz 13 lat i całe życie przed sobą.
#sylwesterzwykopem
#sylwesterzwykopem
źródło: 1000011771
Pobierz

źródło: comment_1633501913bVw4Lv2clWoIKy4ZaGcsJP.jpg
PobierzDlatego młodego wychowuję tak, by miał własne zdanie. Pójdzie mi w pięty, ale mam nadzieję, że wyjdzie mi to na dobre
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kowixx: troche chyba tak :D chociaz ja ten obrazek bardziej rozumiem jako wychowanie, ktore prowadzi do wykreowania stlamszonego czlowieka, ktory jest zamknietym w sobie 'creepem'
Chodzi o to, że pod pochwałami od rodziców kryje się faktycznie posłuszne dziecko. Czyli takie, które nie ma swojego zdania, bo wykonuje tylko polecenia rodziców i zachowuje się tak jak dorośli tego oczekują. Ma wypracowane formułki typu "w przyszłości chcę pójść na informatykę, bo to bardzo rozwojowy kierunek" chociaż wcale go ten temat nie interesuje. Robi tak, bo dorośli tego oczekują i uważają