Aktywne Wpisy

mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To zabrzmi dziwnie, ale po prostu w tym momencie nie rozumiem czy ze mną jest coś nie tak, czy to ja podchodzę do pewnych rzeczy zbyt "ostro", czy to jednak od strony innych ludzi jest problem.
Otóż..od pewnego czasu w związku z partnerką jest downhill, straciła pracę, ja ja utrzymuję, chęci na znalezienie jej są u niej dosyć nikłe.
- ja musialem zrobić cv,
- to ja głównie jej
To zabrzmi dziwnie, ale po prostu w tym momencie nie rozumiem czy ze mną jest coś nie tak, czy to ja podchodzę do pewnych rzeczy zbyt "ostro", czy to jednak od strony innych ludzi jest problem.
Otóż..od pewnego czasu w związku z partnerką jest downhill, straciła pracę, ja ja utrzymuję, chęci na znalezienie jej są u niej dosyć nikłe.
- ja musialem zrobić cv,
- to ja głównie jej

KRZYSZTOF_DZONG_UN +778
Dwóch największych bezbeków, kryptopisowców i osób, które osobiście lub poprzez rodzinę korzystały finansowo z "Dojnej Zmiany". Ci pseudo dziennikarze zrobili więcej szkody niż funkcjonariusze TVPiS przez 8 lat (bo po TVPiS każdy się spodziewał tępej propagandy, a ci się kamuflowali i udawali niezależnych).
PiSurek i Sranoski– SZKALUJESZ PLUSUJESZ
#tvpis #kanalsportowy #mecz #bekazpodludzi #bekazprawakow
PiSurek i Sranoski– SZKALUJESZ PLUSUJESZ
#tvpis #kanalsportowy #mecz #bekazpodludzi #bekazprawakow

#pracbaza #zabka
@7uras:
Jak nie masz więcej chętnych to bierz tego na zlecenie lub umowę próbną.
Nawet na magazynie czy w Żabce dobrze by było mieć osobę co umie się wysłowić po polsku i dodać dwa do dwóch czy zapamiętać i zrozumieć coś na dłużej niż 5s.
Jeśli by tego nawet nie wymagali to małpy w zoo taniej by sobie załatwili.
Tutaj komentarze z tego co widzę piszą ludzie równie nierozgarnięci jak autor(ka) tego CV, którzy również mają zerowe pojęcie o jego pisaniu...
Te pomysły, by pominąć wpisywanie w CV szkoły, do której aktualnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak ktoś jeszcze chce się zesrać o pracę na produkcji w moim januszexie to zapraszam do nowego wpisu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Gdzie je coś takiego napisałem?
Akurat szukałem pracowników budowlanych i do głowy mi nie przyszło, żeby mi cv wysyłali. Już lepiej na fb napisać ogłoszenie do takich prac i rzucić okiem na profil zainteresowanego, więcej się o człowieku dowiesz niż z jakiegoś bzdurnego cv.
Jeśli dla ciebie szanowne swojego czasu to siedzenie i przeglądanie nic nie znaczących cv
@Mave: Ja to właśnie nie mogę z oburzonych wykopków. Jeśli ktoś nie umie w dobie internetu (młoda dziewczyna lat 18 xD) nawet napisać o sobie kilka skleconych odpowiedzi, to jest turbo kretynem
Komentarz usunięty przez moderatora