Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do wpisu

Stargowałem z 2550 na 1850. Winowajcą dodatkowych kosztów okazało się kółko od zmiennych faz rozrządu - o którym to zostałem poinformowany, ale nie o jego cenie xD Znając ten koszt powiedziałbym, żeby go nie robić. Po dłuższej dyskusji pani uznała swoją winę i wzięła jej koszt na siebie. Wciąż jest to wysoka cena jak za rozrząd... Co ciekawe, miała być robiona tylna lampa, a nie została zrobiona, bo... Jest za droga xD O czym zostałem poinformowany dopiero przy odbiorze, przez telefon nic mi o tym nie powiedziano. Wciąż czuję się nieco oszukany, portfel mi schudł strasznie a boli to tym bardziej, że teraz jestem na bezrobociu xD Dzięki wszystkim za dobre słowa i rady.

Nie wołam, znajdziecie pewnie po tagach.

#mechanikasamochodowa #samochody
Damasweger - W nawiązaniu do wpisu

Stargowałem z 2550 na 1850. Winowajcą dodatkowych...

źródło: comment_1633422234koVaY3bRDw1u34XN3hfCCc.jpg

Pobierz
  • 78
@Damasweger: czyli czekaj, umawiałeś się z warsztatem na 1400 zł gdzie w tej cenie miał być rozrząd kompletny + zrobiona/wymieniona lampa. Dostajesz SMSa z kwotą 2550 zł gdzie wychodzi na to że to miała być sama cena za rozrząd (bo lampy przecież nie zrobili) i Ty się jeszcze cieszysz że zapłaciłeś "tylko" 1850 zł? xDDD

Ty powinieneś za to zapłacić 1000 zł skoro umówione było 1400 zł a nie zrobili lampy.