Aktywne Wpisy
kopek +28
Dziedzictwo Hogwartu 8/10.
Fabuła i kilkanaście zadań pobocznych skończone.
Gierka super. Jak to w zwyczaju na początku była nuda. Po kilku misjach gra się rozwinęła i jako fana HP bardzo mnie wciągnęło.
Na plus nauka czarów, zwiedzanie otwartego i rozbudowanego świata, walka z przeciwnikami, pozyskiwanie zwierzaków, latanie na miotle.
Na minus trochę fabuła, dziwne dialogi, czasami grafika zawodziła.
Największe wrażenie wywarl na mnie otwarty świat. Latałem sobie po całej mapie i walczyłem
Fabuła i kilkanaście zadań pobocznych skończone.
Gierka super. Jak to w zwyczaju na początku była nuda. Po kilku misjach gra się rozwinęła i jako fana HP bardzo mnie wciągnęło.
Na plus nauka czarów, zwiedzanie otwartego i rozbudowanego świata, walka z przeciwnikami, pozyskiwanie zwierzaków, latanie na miotle.
Na minus trochę fabuła, dziwne dialogi, czasami grafika zawodziła.
Największe wrażenie wywarl na mnie otwarty świat. Latałem sobie po całej mapie i walczyłem
cotozazycie +4
Co sądzicie o takim skrajnym mieszkaniu? Powinny być optymalne pod względem ceny/odgłosów sąsiadów?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #kupnomieszkania #dom #budujzwykopem #remontujzwykopem
#pytanie
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #kupnomieszkania #dom #budujzwykopem #remontujzwykopem
#pytanie
#wesele #zdrapki #hazard #statystyka #ciekawostki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lapidarny: imbecylom nie przetłumaczysz. Więcej pożytku by było z kawiatów ciętych bo lokalne kwiaciarki by na tym skorzystały. No cóż, głupota swoje kosztuje:)
@rozoom: Wtedy nie będą tacy och ach fajni XD
@power_bank: serio myślisz, że mieli prawie 400 gości na weselu? 183 zdrapki, jedna od pary? Czy 32 pary i każda kupowała zdrapki tylko z jednego rodzaju?
Przecież jedna para mogła dać kilka różnych zdrapek, więc twoje 50 i 52 jest błędne
Masz rację, oczywiście
Komentarz usunięty przez autora
A jest 0,55... Coś wygrałem?
I najwięcej zgarnąłem z takiej z której ktoś nie doczytał ze maja być zdrapki zamiast kwiatów i po prostu dał piec dych :)