Aktywne Wpisy

daeun +60
#rozdajo jakiego na wykopie jeszcze nie było. Mam luźne 1,5mln złotych i z checią pomogę odmienić życie kilku z was.(。◕‿‿◕。)
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci
Każda osoba która zasubskrybuje mój profil i napisze na co przydałby się jemu te pieniążki otrzyma szansę otrzymania gotówki. O tym ile i w jakiej kwocie zadecydujecie wy sami głosując plusami.
#cebuladeals #rozdajo #nieruchomosci

źródło: temp_file1653295140056787202
Pobierz
WielkiNos +664
Polecam zobaczyć ten skowyt silnych i niezależnych kobiet pod filmem, na którym ta oto sympatyczna pani pokazuje jakie smaczne jedzenie przygotowała dla swojego męża do pracy.
Okazuje się, że: "każdy ma prawo żyć jak chce pod warunkiem, że nikomu nie wyrządza krzywdy" kończy się kiedy kobieta postanawia zrobić coś miłego dla własnego faceta. Dla współczesnych wyzwolonych kobiet nie ma większego triggera.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takaprawda
Okazuje się, że: "każdy ma prawo żyć jak chce pod warunkiem, że nikomu nie wyrządza krzywdy" kończy się kiedy kobieta postanawia zrobić coś miłego dla własnego faceta. Dla współczesnych wyzwolonych kobiet nie ma większego triggera.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #takaprawda

źródło: temp_file1615545882387298464
Pobierz
źródło: comment_1633244593ZscaJhJ4YD3ksTxu79fBsN.jpg
PobierzCokolwiek się w domu zepsuje, choćby kran zacznie cieknąć czy półka się osunie to muszą dzwonić i wołać "fachowca". A kasy kto musiał skorzysta z takiej pomocy (pomijam np. elektryka czy gazownika, bo z tymi mediami lepiej nie kombinować bez uprawnień) wie ja
źródło: comment_1633249098Unn5pfO9aUerME58vcR3U3.jpg
PobierzAkurat szybkozlaczke słyszałem, ale nie wiem do czego służy, nie widziałem żeby ktoś tego używał i nie mam pojęcia do czego to służy, mogę opierać się na swoich doświadczeniach gdzieś usłyszałem że to po prostu jest do załączania kabli tylko że szybciej, co mówi sama nazwa, ale g---o wiem na temat tego jak to użyć i wykorzystać, co nie znaczy że nie mogę się doszkolić w tym temacie,
@Prusti: Jeśli mówisz o wymianie żarówek w samochodzie to ja jeżdżę do mechanika żeby to zrobił bo mi sie po prostu nie chce z tym p-------ć i sie brudzić w trakcie.
@KupaNaStole: oczywiście tylko nauczenie się obsługi wiertarki dla młodego przeciętnego człowieka to kwestia przeczytania instrukcji dołączonej do urządzenia lub obejrzenie tutorialu na youtube, który trwa pewnie coś około 5 minut. A nauczenie rodziców podstawowych działań na kąkutrze lub w telefonie to jest kwestia lat nauki i ciągłego pokazywania oraz robienia rzeczy za nich XD