Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Bill_Kilgore +1383
źródło: 1000059447
Pobierz

Nawiązując do porażki Trefla Sopot z Iraklisem (72-74) w kwalifikacjach FIBA Europe Cup - Porto wygrało swój mecz, wywalając zespół z Izraela za burtę. Trefl jest jednym z dwóch "lucky looserów" tych kwalifikacji i zagra w fazie grupowej. Dołącza do Legii w tym pucharze. Start rozgrywek o ile pamiętam za 3 tygodnie czy jakoś tak.
Podsumowując:
Śląsk w EuroCup - min. 18 meczów
Stal w Lidze Mistrzów FIBA - min. 6 meczów
Legia i Trefl w FIBA Europe Cup - min. po 6 meczów
i "regionalne":
Zastal w VTB - min. 22 mecze (już 2 zagrane)
Anwil w North European Basketball League - min. 7 meczów
MKS DG w Alpe Adria Cup - min. 6 meczów (już 2 zagrane)
Będzie co oglądać, chociaż w tych poważnych pucharach to każde zwycięstwo będzie świętem.