Aktywne Wpisy
Kryspin013 +326
Przesłuchajcie sobie całego fragmentu do końca. A następnie zobaczcie co Konfederacja #!$%@?ła XDDD
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa
inga +152
Wreszcie budowa domku doprowadzona do końca ;) Z całkowitej ruiny, w ktorej squatowali bezdomni powstał calkiem przyjemny domek letniskowy nad jeziorem :)
Koszt budowy z wykończeniem i ogarnięciem działki - 250 tysięcy złotych. Początek robót 2021, koniec 2023. Wiele rzeczy zostało wykonanych samodzielnie.
#chwalipost #budujzwykopem
Koszt budowy z wykończeniem i ogarnięciem działki - 250 tysięcy złotych. Początek robót 2021, koniec 2023. Wiele rzeczy zostało wykonanych samodzielnie.
#chwalipost #budujzwykopem
No i poczytałem w końcu o co wam chodzi w tym #antynatalizm, i jeśli dobrze rozumiem to wszystko sprowadza się do dwóch wniosków:
- nie da się uniknąć w życiu cierpienia
- cierpienia trzeba unikać i je niwelować - a brak życia w ogóle to jedyny sposób na brak zdolności odczuwania
Coś przeoczyłem? Macie do zaoferowania cokolwiek więcej niż najzwyklejszy strach przed życiem, prawda? Bo jak nie to trochę beka.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #615629adc1495c000ae1e1a0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Mi chodzi tylko o to, że nie możesz narzucać swojego spojrzenia na wszystkich, bo patrząc przez pryzmat ich doświadczeń, pomylisz się. Przyjmij to wreszcie z pokora.
@tamagotchi:?
Oczywiście, oczywiście xD.
No wymień chociaż.
Kobiety mają w zwyczaju dogmatyczne oczekiwanie pokory.
Ta "matematyka" nazywa sie logiką, i jest podstawą do oceniania sensowności i spójności twierdzen xD. Tak, twierdzenai ktorych nie da się logicznie uzasadnic sa irracjonalne, z definicji. Irracjonalne twierdzenia nie mają zadnej wartości, sa co najwyzej ciekawostką "przyrodniczą".
A humanizmu w to nie mieszaj, bo humanizm zaklada focus i przyjęcie czlowieka oraz jego zycia za najwyzsza wartosc, co w przypadku antynatalizmu nie jest fizycznie możliwe ( ͡°
Ludzie cierpiący na fobię czy dowolnego innego rodzaju zaburzenie również nie mają stowarzyszeń, a jednak potrzebują pomocy. Aha, nie jestem katolikiem, więc ten Watykan to tylko kolejna projekcja z twojej strony ;)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Więc wolisz zamiast zakładać niemoralnoścc dzieci, czy też kontynuacji gatunku, zamiast niemoralności cierpienia/istnienia, ale bez dalszej argumentacji to nie ma dalej żadnego znaczenia dla dowodu. Zmieniasz znaczenie zmiennej, a nie konstrukcję dowodu czy algorytmu etycznego, który jest w swoim gruncie (jak by to powiedzieli informatycy) niekompilowalny. Nie da się stworzyć logicznego dowodu w której rozwiązaniem jest skasowanie zmiennej...
Załóżmy na moment że dalszym ciągiem tego dowodu jest "bo kontynuacja
Co do Watykanu - nie wiem skąd przypuszczenie, że miałem na myśli akurat konkretnie twoją osobę. Dla mnie jesteś zwykłym tchórzem, który wstydzi się tak bardzo swoich poglądów, że musi ukrywać się za botem.
Jestem w stanie się założyć, że
Ale niestety tacy zafiksowani na pojęcia matematyczne ludzie jak ty zdają się w ogóle nie uznawać ani nie rozumieć pojęcia rozumowania intuicyjnego. U mnie się sprawdza, jest "fajne", ciekawe, fascynujące, głębokie i jest to coś, co wychodzi trochę poza naukowe rozumowanie rzeczywistości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tacy jak ty, będą kazali mi definiować "fajne". To jest męczące. Na tym etapie jestem zafascynowany
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie rozumiem tego zdania. Czym miałaby być "niemoralność cierpienia/istnienia"? Postulujesz moralność bezpodmiotową a to trochę zbyt "awangardowa" etyka jak na mój gust. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A to nie system formalny by jakiekolwiek dowody tutaj dało się konstruować, uzasadniałem ten pogląd