Aktywne Wpisy
darknightttt +26
Moje zasady pierwszych 3 randek #tinder #zwiazki #gownowpis
- tylko miejsca publiczne
- zaproszenie do domu wieczorem = koniec znajomości
- odmawiam wyjść do restauracji, nie chce czuć się zobowiązania a jedzenie jest dla mnie trochę intymne więc wolę uniknąć skrępowania
- spacery TYLKO jak jest ciepło i ładna pogoda
- dwa drinki to max ile wypije
- nie wsiadam do samochodu
Plusy za: zamówienie mi ubera na powrót, branie pod uwagę
- tylko miejsca publiczne
- zaproszenie do domu wieczorem = koniec znajomości
- odmawiam wyjść do restauracji, nie chce czuć się zobowiązania a jedzenie jest dla mnie trochę intymne więc wolę uniknąć skrępowania
- spacery TYLKO jak jest ciepło i ładna pogoda
- dwa drinki to max ile wypije
- nie wsiadam do samochodu
Plusy za: zamówienie mi ubera na powrót, branie pod uwagę
xceed +192
Dostałem od dentystki fakturę pocztą za niestawienie się na wizycie na 300zł.
Na wizycie byłem, czekałem 30min po czym jak się dowiedziałem że jeszcze są dwie osoby przede mną wyszedłem bo musiałem być w innym miejscu.
Czy takie coś jest w ogóle legalne?
#pytanie #stomatologia #dentysta #prawo #finanse #medycyna
Na wizycie byłem, czekałem 30min po czym jak się dowiedziałem że jeszcze są dwie osoby przede mną wyszedłem bo musiałem być w innym miejscu.
Czy takie coś jest w ogóle legalne?
#pytanie #stomatologia #dentysta #prawo #finanse #medycyna
Komentarz usunięty przez autora
Przecież sam dywan w Ikea (bardzo tani kosztuje 249zl)....
Ot komuś się chciało odmalować ściany i kupić najzwyklejsze meble klasy IKEA. Po kilku 500+ się zwróci.
@TatusMuminka: codziennie 4pak do ojca, 3 paczki fajek i śmieciowe żarcie co weekend + wóda ze znajomymi też swoje kosztuje ... Nie mówiąc już o wizycie u kosmetyczki.
Edit:
@Caracas: #!$%@? z tymi płytami OSB. W Ikea najtańsze meble są z kartonu i są wystarczająco wytrzmałe do pokoju dziecka.
@TatusMuminka: biedota umysłowa często myśli, że pieniądze rozwiązują problemy same. Gdyby im dać nawet milion na zrobienie takiego pokoju, to nigdy by tego efektu nie osiągnęli, bo sami nie mają gustu, a i nie wpadną na zatrudnienie projektanta.
To raczej pieniądze idą za umysłem, niż umysł za pieniędzmi.