Wpis z mikrobloga

@Adom007: najlepiej to kup sobie EA Play albo GamePass, kosztuje śmieszne pieniądze, pograj miesiąc we wszystkie fify jakie chcesz i wybierz najlepszą.
Mi najbardziej spodobała się 2019, ale to może sentymet, bo na studiach w 2018/19 roku pykałem w nią z kumplami w akademiku.
  • Odpowiedz
@PogromcaUP: hehehe cwaniaczek. Nie, nie tylko dlatego, ale jest to jeden z glownych czynnikow. Gameplay sie zmienia co roku, a graficznie gry sportowe doszly do sciany. Grafika na next genie sie zmienila, jest plynniejsza, detale sa bardziej widoczne, ale akurat aspekt wizualny juz od kilku lat jest dobry. Co do bugow - rozgrywane sa miliony spotkan w ciagu dnia, wiec to chyba logiczne, ze w grze, ktora nie popycha cie
  • Odpowiedz
@wicked93:
1 zmiany są zawsze czysto kosmetyczne rzadko coś wielkiego dodają.
2 Jak nic nie dodają to po co wydawać to samo i to za taką cenę.
3 Wersja na PC ma taką samą grafikę co poprzednia część.
4 EA odwala co chwile jakieś akcję aby wyciągać jeszcze więcej hajsu (skrzynki, mikrotransakcje, seson passy) i te strategie przynoszą się jak choroba na inne gry. Głównym tego powodem jest to że
  • Odpowiedz
@PogromcaUP:
1. Co maja zmienic w pilce noznej? To pilka nozna, a nie fabularna gra (Co tez zreszta dodawali) Maja zmienic Fifę w jakis Galactic Football?
2. bo sie gra sprzedaje?
3. Zostalo to uzasadnione tym, ze nie wszyscy mogliby sie przesiac na next genowa wersje, co juz by zabilo te platforme, ktora w kontekscie fify i tak nie jest powaznie traktowana od lat.
4. W fifie nie ma season
  • Odpowiedz
@wicked93: Wiem że w fifie nie ma seson passa odniosłem się tym do całego EA. Mówie tylko że co roku dajecie się nabrać na płatną aktulizację która nie wnozi za wiele. Jak by nie mogli wydawać gry co kilka lat tak aby było widać przeskok pomiędzy częściami.
  • Odpowiedz