Aktywne Wpisy

frugASS +3
co mozna robic w zyciu?
bbul44 +5
Rudy cybant siedzi na tym youtube już ładnych parę lat i nadal niczego się nie nauczył. Czy on w ogóle ogląda te filmy przed wypuszczeniem do Internetu? Chłop nie potrafi się dobrze ustawić do światła i dlatego oglądamy takie coś jak na screenie. Jeszcze macha tym łbem tak że obraz raz jest jasny raz ciemny.
#yanek
#yanek
źródło: chrome_iu7JyR1FHG
Pobierz

https://streamable.com/tymfp9
#fifa22 #fifa #heheszki #gry
Mi najbardziej spodobała się 2019, ale to może sentymet, bo na studiach w 2018/19 roku pykałem w nią z kumplami w akademiku.
jestem niedzielnym graczem: odpalam mecz -> gram
@wicked93: nie gram w gry sportowe, ale mnie w sumie ciekawi czemu, mozesz rozwinąć?
1) granie w aktualna gierke, o ktora developer dba
2) granie w turniejach
3) posiadanie pieniedzy
4) granie na wyzszym poziomie
1 zmiany są zawsze czysto kosmetyczne rzadko coś wielkiego dodają.
2 Jak nic nie dodają to po co wydawać to samo i to za taką cenę.
3 Wersja na PC ma taką samą grafikę co poprzednia część.
4 EA odwala co chwile jakieś akcję aby wyciągać jeszcze więcej hajsu (skrzynki, mikrotransakcje, seson passy) i te strategie przynoszą się jak choroba na inne gry. Głównym tego powodem jest to że
1. Co maja zmienic w pilce noznej? To pilka nozna, a nie fabularna gra (Co tez zreszta dodawali) Maja zmienic Fifę w jakis Galactic Football?
2. bo sie gra sprzedaje?
3. Zostalo to uzasadnione tym, ze nie wszyscy mogliby sie przesiac na next genowa wersje, co juz by zabilo te platforme, ktora w kontekscie fify i tak nie jest powaznie traktowana od lat.
4. W fifie nie ma season