#zarobki #pracait #programista15k #warszawa Siema mirki mam 4 lata doświadczenia w javie mam 25 lat czy praca full zdalnie korpo 8k na rękę to spoko oferta? Wolałbym mieć stawkę na miesiąc tak gdzieś z 12k na UOP żeby wychodziło gdzieś na metr mieszkania na miesiąc nie wiem jak można odkładać albo brać kredyt na 30 lat
@Marvel7: K---a... mam 40 lat, więc niemal 20 lat użerania się z polskimi korporacjami i januszeksami. Dostaję 6k na rękę. Czy coś ze mną jest nie tak? Wczoraj dostałem ofertę pracy dyrektora technicznego. Czy mogę życzyć sobie 20k?
@Marvel7: Nie wiem jak na UoP, ale na B2B to pewnie. 15-20k netto (netto na btb, czyli jakieś 12-16k po podatkach i zusie) można wyciągnąć jak ogarniesz dobrą ofertę i się dobrze zaprezentujesz. Jeśli projekt bezpośrednio dla zagraniczej firmy to pewnie więcej.
@A_Duda: Porzekadło sobie może mówić. W efekcie tych mentalnych stereotypów, większość ludzi cierpi. Ok. Niech oni się ograniczają do bycia ekspertami w wąskiej dziedzinie. Tyle tylko, że zawsze będą przez to ograniczonymi.
@Marvel7: jak jesteś wymiataczem to teraz java developerzy przezywają renesans, stawki mogą być praktycznie bez gornego limitu, wysyłaj cv i bzikaj ( ͡°͜ʖ͡°)
@Marvel7: Więcej pewności siebie. Ja po 8 miesiącach wytargowałem 8.5k netto uop, ale miałem kontrofertę. Pamiętaj ze zarobki w ostatnich latach wywindowało mocno i jak te Twoje 4 lata to nie był rok powtórzony 4 lata to szukaj pracy gdzie Cię docenią. Nie psuj rynku #pdk ( ͡°͜ʖ͡°)
Siema mirki mam 4 lata doświadczenia w javie mam 25 lat czy praca full zdalnie korpo 8k na rękę to spoko oferta? Wolałbym mieć stawkę na miesiąc tak gdzieś z 12k na UOP żeby wychodziło gdzieś na metr mieszkania na miesiąc nie wiem jak można odkładać albo brać kredyt na 30 lat
Wczoraj dostałem ofertę pracy dyrektora technicznego. Czy mogę życzyć sobie 20k?
kwestia co umiesz tych 4 latach.
Komentarz usunięty przez autora
Polecam oczywiście zerknąć na:
https://justjoin.it/remote-poland/java
6k wydaje się mało.
No już już koguciki.
Na IT jest teraz boom, jak kiedyś na kolej parową.
Kto ślepo wierzy w IT to może się zaskoczyć za parę/paredziesiąt/pareset lat (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
@Syntax:
Murarz zbrodniarz
Kucharz tynkarz akrobata
Programista