Wpis z mikrobloga

@Pierorzek: Oczywiście, że to, co napisali @Mezomorfix: oraz @Will_Donner: jest prawdą. Z czego bierze się gnębienie w szkole, jak nie z wyglądu? Większość osób przyszła na ten tag juz po okresie szkoły, gdzie mnóstwo osób poznaje drugie połówki. Nie twierdzę, że kłamiesz i być może są skrajnie zdeformowane jednostki mające kobietę (tylko czy to aby na pewno jest oparte na prawdzie?), ale jest to zdecydowana mniejszośc.
  • Odpowiedz
@Pierorzek:

Zobacz jak wyglądają skretyniałe sebki z fasem które jedyne co mogą zaoferować kobiecie to długi

Jak ogry bojowe z masywnym szkieletem i 180+ wzrostu.

Ci z mojej okolicy co wyglądali bardziej jak terka to nic nie obracają, ewentualnie samotne matki po tych pierwszych.
  • Odpowiedz
@Pierorzek: Sebki, doskonały przykład xD. Abstrahując od tego, że ciężko oceniać urodę drugiego mężczyzny (kiedyś powiedziałbym, że taki Cillian Murphy to śmieszny brzydal, w internecie okazuje się, że to ultra ciacho z milionami śliniących się fanek), to akurat Sebixy najczęściej mają jakieś obiektywne, uniwersalne cechy atrakcyjnego samca. No i zazwyczaj okazują agresję i dominację w stadzie, to też się liczy.

Skrajne pato, które pokazuje to przeruchane (i chyba nie zrobione
  • Odpowiedz
@przegryw_wykopu: @kamil150794: nie jesteście chorzy psychicznie bo jesteście nieatrakcyjni, tylko ludzie was unikają bo macie coś z głowami. Z tego też wynika prześladowanie w szkole. To nie najbrzydsze dziecko jest prześladowane, często wygląda zupełnie normalnie. Po prostu nie potrafi się dostosować i nikt go nie lubi. Z tego co pamiętam większość szkolnych ofiar pochodziła z patologicznych domów, śmierdzieli, byli mało inteligentni, dziwni po prostu. Nie wyglądali jakoś inaczej
  • Odpowiedz
@Pierorzek:

To nie najbrzydsze dziecko jest prześladowane, często wygląda zupełnie normalnie.

Najsłabsze zawsze jest. Najniższe, najmniej groźne w starciu bezposrednim. Geny o tym decydują.

Z tego co pamiętam większość szkolnych ofiar pochodziła z patologicznych domów, śmierdzieli, byli mało inteligentni, dziwni
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: jestem normikiem xd nie wiem jak miałbym ci to udowodnić xd

Nigdy nikomu nie dokuczałem w szkole. Może byłem zbyt bierny co najwyżej. Po prostu nie zgadzam się z tym, że świat się na was uwziął bo jesteście nieatrakcyjni czy tam niscy. Jestem pewny, że ktoś inny w waszym ciele ale przy zupełnie innym zachowaniu byłby w szkole lubiany.

Zresztą te gówniarskie przepychanki kończą się po gimnazjum czy tam podstawówce
  • Odpowiedz
@Pierorzek: Nie piszesz jak normik, tylko skryty psychopata.
Znam legit normikow na mirko, nie maja czasu na mirkoprzepychanki ani nie piszą jak ty.

Czemu ty cały czas piszesz w liczbie mnogiej do każdego? Może tobie sie w koncu terapia.
źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: przegapiłem twoją odpowiedź, nie wyświetliło mi się powiadomienie ale już jestem.

Ludzie są bardzo różni i mogą pisać w bardzo różny sposób. Nie ma jednego wzoru normalnego człowieka.

Ja nie obserwuję tagu nieudacznicy. Piszę w liczbie mnogiej, bo mówię o nieudacznikach w liczbie mnogiej, nie o jednym. Cały wasz tag, dosłownie cały skupia się na obrażaniu innych. Codziennie wyzywacie tam wszystkie kobiety jak i wszystkich mężczyzn a potem wyplusowujecie to
P.....k - @olaf_wolominski: przegapiłem twoją odpowiedź, nie wyświetliło mi się powia...

źródło: comment_1633153974ApAL9FQERJTGAHInuvHt0h.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz