@Pierorzek: Oczywiście, że to, co napisali @Mezomorfix: oraz @Will_Donner: jest prawdą. Z czego bierze się gnębienie w szkole, jak nie z wyglądu? Większość osób przyszła na ten tag juz po okresie szkoły, gdzie mnóstwo osób poznaje drugie połówki. Nie twierdzę, że kłamiesz i być może są skrajnie zdeformowane jednostki mające kobietę (tylko czy to aby na pewno jest oparte na prawdzie?), ale jest to zdecydowana mniejszośc.
@Pierorzek: Sebki, doskonały przykład xD. Abstrahując od tego, że ciężko oceniać urodę drugiego mężczyzny (kiedyś powiedziałbym, że taki Cillian Murphy to śmieszny brzydal, w internecie okazuje się, że to ultra ciacho z milionami śliniących się fanek), to akurat Sebixy najczęściej mają jakieś obiektywne, uniwersalne cechy atrakcyjnego samca. No i zazwyczaj okazują agresję i dominację w stadzie, to też się liczy.
Skrajne pato, które pokazuje to przeruchane (i chyba nie zrobione
@przegryw_wykopu: @kamil150794: nie jesteście chorzy psychicznie bo jesteście nieatrakcyjni, tylko ludzie was unikają bo macie coś z głowami. Z tego też wynika prześladowanie w szkole. To nie najbrzydsze dziecko jest prześladowane, często wygląda zupełnie normalnie. Po prostu nie potrafi się dostosować i nikt go nie lubi. Z tego co pamiętam większość szkolnych ofiar pochodziła z patologicznych domów, śmierdzieli, byli mało inteligentni, dziwni po prostu. Nie wyglądali jakoś inaczej
@olaf_wolominski: jestem normikiem xd nie wiem jak miałbym ci to udowodnić xd
Nigdy nikomu nie dokuczałem w szkole. Może byłem zbyt bierny co najwyżej. Po prostu nie zgadzam się z tym, że świat się na was uwziął bo jesteście nieatrakcyjni czy tam niscy. Jestem pewny, że ktoś inny w waszym ciele ale przy zupełnie innym zachowaniu byłby w szkole lubiany.
Zresztą te gówniarskie przepychanki kończą się po gimnazjum czy tam podstawówce
@olaf_wolominski: przegapiłem twoją odpowiedź, nie wyświetliło mi się powiadomienie ale już jestem.
Ludzie są bardzo różni i mogą pisać w bardzo różny sposób. Nie ma jednego wzoru normalnego człowieka.
Ja nie obserwuję tagu nieudacznicy. Piszę w liczbie mnogiej, bo mówię o nieudacznikach w liczbie mnogiej, nie o jednym. Cały wasz tag, dosłownie cały skupia się na obrażaniu innych. Codziennie wyzywacie tam wszystkie kobiety jak i wszystkich mężczyzn a potem wyplusowujecie to
#przegryw #zwiazki
Jak ogry bojowe z masywnym szkieletem i 180+ wzrostu.
Ci z mojej okolicy co wyglądali bardziej jak terka to nic nie obracają, ewentualnie samotne matki po tych pierwszych.
Komentarz usunięty przez autora
Skrajne pato, które pokazuje to przeruchane (i chyba nie zrobione
Najsłabsze zawsze jest. Najniższe, najmniej groźne w starciu bezposrednim. Geny o tym decydują.
Nigdy nikomu nie dokuczałem w szkole. Może byłem zbyt bierny co najwyżej. Po prostu nie zgadzam się z tym, że świat się na was uwziął bo jesteście nieatrakcyjni czy tam niscy. Jestem pewny, że ktoś inny w waszym ciele ale przy zupełnie innym zachowaniu byłby w szkole lubiany.
Zresztą te gówniarskie przepychanki kończą się po gimnazjum czy tam podstawówce
Znam legit normikow na mirko, nie maja czasu na mirkoprzepychanki ani nie piszą jak ty.
Czemu ty cały czas piszesz w liczbie mnogiej do każdego? Może tobie sie w koncu terapia.
źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie
Ludzie są bardzo różni i mogą pisać w bardzo różny sposób. Nie ma jednego wzoru normalnego człowieka.
Ja nie obserwuję tagu nieudacznicy. Piszę w liczbie mnogiej, bo mówię o nieudacznikach w liczbie mnogiej, nie o jednym. Cały wasz tag, dosłownie cały skupia się na obrażaniu innych. Codziennie wyzywacie tam wszystkie kobiety jak i wszystkich mężczyzn a potem wyplusowujecie to
Dajcie przykład gdzie tak pisałem albo sklejcie wiecie co towarzyszu