Aktywne Wpisy
Cedrik +322
Właśnie znalazłem screen swojego pulpitu sprzed jakichś... nie wiem, 15, 16 lat?
Idę trochę popłakać, dobrze? ????
#nostalgia #kiedystobylo #gry
Idę trochę popłakać, dobrze? ????
#nostalgia #kiedystobylo #gry
Przyjaciel_Rodziny +139
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co za mną nie tak? Mam 25 lat i od zawsze #!$%@?ę się w kobietach. Problem w tym, że współżycie z nimi nie jest dla mnie tak podniecające jak z mężczyznami. Z drugiej strony nie potrafię zakochać się z mężczyźnie, chociaż wolę z nimi współżyć. Nie wiem, co robić, kocham kobiety, ale bez seksu. Nie jestem wstanie pokochać mężczyzny, tylko z nim współżyć. Jaka może być tego przyczyna i czy da się to "naprawić"?
#psychologia #seksuologia #zwiazki #milosc #seks #zalesie #rozowepaski #teczowepaski #niebieskiepaski #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #615034134f6e84000a2c0856
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Nie kazdy lubi klody, np ja lubie, bo mozna kontrolowacz, ale ty pewnie potrzebujesz takiej, co poskacze sama, a nie ciulu zajmij sie mno
Może jest tak, ze gdzieś tam w podświadomości nie chcesz sie z nikim wiązać dlatego masz taki mechanizm jak opisałeś. Ale to tylko hipoteza, nie znam twojej historii na tyle, by ci tu cokolwiek doradca. Zreszta
@Turbobol: To chyba źle ci się wydaje xd Można odczuwać pociąg romantyczny, nie odczuwając seksualnego.
Jedyne co ni przychodzi do głowy to związki aseksualne