Wpis z mikrobloga

@tajek: Nie rozumiem czemu kilka skilli będzie od patcha możliwe do zmissowania. Tak samo Roshan respiący się randomowo w przedziale od 8 do 11 minut (chociaż to może ma jeszcze jakiś sens).

Elementy losowości w grach ssą :(
  • Odpowiedz
@-PPP-: w ogóle mnóstwo dziwnych rzeczy zmienili, pudge blink, rework ult slarka etc etc, wiele nerfów,

brace yourselves, new meta is coming
  • Odpowiedz
@tajek: W każdym patchu są takie zmiany. To już dość charakterystyczne i dalej nie wiem po co to robią. Żeby robić cokolwiek? Niektóre zmiany były naprawdę idiotyczne (szczególnie te, które nie dotykają nawet pro gamingu, a dokuczają tylko pubowym graczom)...
  • Odpowiedz
byle idiota bedzie potrafil tym grac teraz

@tajek: to się okaże ;)

Ale fakt faktem zmiana duża. Pudge nie mógł używać daggera od co najmniej 3 lat. Ciekawe co spowodowało chęć takiej zmiany u twórców...
  • Odpowiedz
@tajek: Nom. Od kilku lat mam wrażenie, że każdy patch tak delikatnie krok po kroku zmniejsza ogólny czas gry. Ciekawe kiedy osiągniemy poziom LoLa :|
  • Odpowiedz
@-PPP-: pro gry juz trwaja po ~30min, a ten gold tylko boostuje obecna mete, supporty chyba nie beda narzekac na brak kasy na buty :D
  • Odpowiedz
@-PPP-: jak dla mnie każda postać powinna móc korzystać z każdego itemu. Brak blinka na pudgu wynikał tylko i wyłącznie z możliwości hookowania na klif (co i tak było możliwe z forcestaffem...)
  • Odpowiedz
  • 0
Nadchodzi nowa meta, bat poleci z tier 1 wkońcu, rosh randomowo. Oj bedzie smiesznie.
  • Odpowiedz
Ale fakt faktem zmiana duża. Pudge nie mógł używać daggera od co najmniej 3 lat. Ciekawe co spowodowało chęć takiej zmiany u twórców...

@-PPP-: Chęć grubasa to zarobienia większej kasy z setów do niego
  • Odpowiedz