Aktywne Wpisy
DoktorMorela +89
Eksperci:poród drogami natury jest lepszy
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
źródło: Screenshot_20260527_072033_Samsung Internet
Pobierz
Szychasekk +112
#latwogang
Trzeba zbierać niestety na kolejną zbiórkę dla cancer fighters. Koszty działania fundacji niestety pochłonęły większość środków. Buty dla pani prezes za 5 tysięcy złotych, telefon za 6 tysięcy złotych i wiele innych ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście żart, ale zawsze mnie śmieszy jak ludzie zbierający pieniądze na tych fundacjach bawią się za te pieniądze, z jednej strony każda złotówka jest ważna więc wpłacajcie a z
Trzeba zbierać niestety na kolejną zbiórkę dla cancer fighters. Koszty działania fundacji niestety pochłonęły większość środków. Buty dla pani prezes za 5 tysięcy złotych, telefon za 6 tysięcy złotych i wiele innych ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście żart, ale zawsze mnie śmieszy jak ludzie zbierający pieniądze na tych fundacjach bawią się za te pieniądze, z jednej strony każda złotówka jest ważna więc wpłacajcie a z
źródło: IMG_9494
Pobierz

źródło: comment_1632555995n7oZ8FowtKtdUaLmdt2NS8.jpg
PobierzDużo się dzieje w tym tygodniu:
* Małpy cały czas kupują/transferują do Computershare i rejestrują swoje udziały - DRS (Direct Registering Shares)!!!
Czyżby brokerzy pomału zaczynali mieć problem ze znalezieniem udziałów, które mogą być przetransferowane
The following statement was made in line TV, under oath, during the Financial Services Committee congressional hearing regarding the GameStop events of January. Feb 18th, 2021