Aktywne Wpisy

Larsberg +4
Ten mecz pokazał że futbol potrzebuje gruntownych reform.
Pytanie tylko jakich? Jak sprawić żeby słabe drużyny zaczęły grać otwartą piłkę a nie tylko murować bramkę?
Macie jakieś pomysły co do zmian przepisów które rozwiążą ten problem?
#mecz #mundial #pilkanozna
Pytanie tylko jakich? Jak sprawić żeby słabe drużyny zaczęły grać otwartą piłkę a nie tylko murować bramkę?
Macie jakieś pomysły co do zmian przepisów które rozwiążą ten problem?
#mecz #mundial #pilkanozna
źródło: 1000030938
Pobierz
Mariuszzuk +37
Ciekawstka:
Jeden z piłkarzy Paragwaju Juan Caceres, łączy grę w kadrze z pracą dla jednego z karteli
#mecz
Jeden z piłkarzy Paragwaju Juan Caceres, łączy grę w kadrze z pracą dla jednego z karteli
#mecz
źródło: 1000014534
Pobierz

Trzeba zbierać niestety na kolejną zbiórkę dla cancer fighters. Koszty działania fundacji niestety pochłonęły większość środków. Buty dla pani prezes za 5 tysięcy złotych, telefon za 6 tysięcy złotych i wiele innych ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście żart, ale zawsze mnie śmieszy jak ludzie zbierający pieniądze na tych fundacjach bawią się za te pieniądze, z jednej strony każda złotówka jest ważna więc wpłacajcie a z drugiej buty balenciaga za 5 tysięcy czyli za więcej niż minimalną krajową. Ci ludzie tak bardzo nie mają wstydu
źródło: IMG_9494
PobierzOna chyba wcześniej prowadziła swój salon kosmetyczny (i nie wiem, czy dalej prowadzi, czy nie), więc raczej stać ją na takie ciuchy. Nie zmienia to faktu, że PR-owo słabo to IMO wygląda, bo bardzo łatwo o wyciągnięcie takiego zdjęcia publicznie. Co innego założyć jakieś dobre sneakersy nawet za kafla, a co innego Balenciagę, kojarzoną głównie z ludźmi, którzy nie mają co robić z pieniędzmi.
źródło: temp_file6285456006826995841
Pobierzja sie łatwogangiem nie interesowałem za bardzo, to ten koleś który zebrał 250M?
mam nadzieję że nie działa zasada proporcjonalności, że jak w 2025 fundacja miala przychody na poziomie 2,5M i wydała na obsługę samych siebie 1,5M a na cele statutowe 1M
to w 2026 jak mają obrót 250M to na obsługę samych siebie 150M a na
Szata może i nie zdobi, ale za to świetnie robi PR. Spróbuj pójść na rozmowę o pracę w banku czy poważnym korpo w uwalonym dresie i wytłumacz rekruterowi, że macie po prostu inne systemy wartości ( ͡º
@Filipiak20: nie była
@Szychasekk: czyli jak pomagam charytatywnie to nie mogę mieć drogich rzeczy?
@berlinale: to musze powiedzieć to kumplom, że nie bierzemy motocykli po 100k jak jeździmy do domów dziecka, bo to źle wyglada.
Te człapaki kosztują 4k? Matko bosko kochani…