@Bekonik: ty p--------z albo czytać nie umiesz. Napisałem że miał jeden z najlepszych aparatów na rynku w dniu premiery (nie najlepszy a jeden z najlepszych) i jest to zgodne z prawdą. Wartość Mi9 to, jak wspomniałeś, 115. A ranking na rok 2019 wygląda tak jak poniżej.
@JanuszKarierowicz: tak tak, na pewno miałeś pisząc takie bzdury XD co z tego, że Xiaomi ma 8GB ramu jak ubija aplikacje co chwilę, a ajfon posiadając te 3GB trzyma je w pamięci i zawsze odpala się tam gdzie ostatnio byłeś. Jak tam dopracowane oprogramowanie w Xiaomi wywalające błędy, wyświetlające reklamy i ubijające wydajność baterii + jakość zdjęć po roku? xD
@Bekonik: to się nie produkuj, nie zmienia to faktu, że Mi9 miało jeden z najlepszych aparatów w roku 2019. A wkleiłem ranking zachwalanego przez ciebie DXOMark. Ranking. To takie coś co pokazuje najlepszych. A obok masz uzyskane wartości punktowe.
A 129 i 115 to nie jest przepaść, serio, zobacz sobie wartości innych telefonów a później wróć do dyskusji.
@naplantach: przede wszystkim DXOMark jest krytykowane za dawanie punktów za ilość obiektywów ale skoro kolega bekonik daje na przykład ten serwis to się go trzymam
@Bekonik: i na zakończenie dodam, że w dniu premiery Mi9 plasował się na trzeciej pozycji wg wspomnianego przez ciebie DXOMark. IP 11 wyszedł we wrześniu, pół roku po Mi9 i oczywiście tabela wyników się zmieniła.
źródło: comment_1632472913xAZao4LdfDGxcztkhsT1L4.jpg
Pobierzźródło: comment_1632490563ToRh3Go9AuHL6AOtvM0aZW.jpg
Pobierz@SmakoszKotow: nie jak nabędziesz umiejętność ustawienia zarządzania energią
A 129 i 115 to nie jest przepaść, serio, zobacz sobie wartości innych telefonów a później wróć do dyskusji.
https://www.gsmmaniak.pl/963632/xiaomi-mi-9-aparat-test-dxomark/amp/
@zmasowanyatak: telefon ma działać out of the box, a nie po majstrowaniu przez kilka godzin xD ech linuxiarze
@SmakoszKotow: teraz tak. Znajdź mi innego flagowca w pierwszym kwartale 2019 który kosztował 1999 zł