Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +310
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
źródło: Brytolskie-filmy
Pobierz
Czekajcie, czyli Izrael w ciągu zaledwie kilku godzin odstępu wyeliminował dwa najwyżej postawione terrorystyczne odpady z Hezbollahu i Hamasu? (。◕‿‿◕。) No i to jest poważne państwo, no i to jest niewyobrażalna wręcz demonstracja siły. Można Izraela nie lubić, ale skuteczności i zdecydowania nie można im odmówić. W dużej mierzę zazdroszczę przywódców, którzy nie pierd*lą się ze swoimi wrogami i wysyłają muzułmańskich bandytów tam, gdzie ich
źródło: 5fb1967b9151e79ea4b2477e7eae4775
Pobierz

źródło: comment_1632472913xAZao4LdfDGxcztkhsT1L4.jpg
Pobierzźródło: comment_1632490563ToRh3Go9AuHL6AOtvM0aZW.jpg
Pobierz@SmakoszKotow: nie jak nabędziesz umiejętność ustawienia zarządzania energią
I co ma twoj screenshot do wynikow testow z robienia zdjec? W sensie nie rozumiem po co go wkleiles nawet. Nie mowimy o zadnym tel ktory jest w tym rankingu.
Wynik zdjec to 129 na 115 koniec, to jest fakt, nie ma tu miejsca na
A 129 i 115 to nie jest przepaść, serio, zobacz sobie wartości innych telefonów a później wróć do dyskusji.
@zmasowanyatak: Iphone 11 pro max przed zmianami, dlatego wyszarzone, mniejsza z tym, i mi9 pro edition które wklejasz w teście zdjęć.
Wiec Iphone 11, 11 pro max, i mi9 pro edition maja okolice
A więc tak, nie napisałem że różnica punktowa między mi9 a IP 11 to "jeden #!$%@?", zanegowałem jedynie twoje twierdzenie że to "przepaść". Bycie w pierwszej 10 pod względem punktowym to duży sukces jak na telefon za 2k PLN i nawet
https://www.gsmmaniak.pl/963632/xiaomi-mi-9-aparat-test-dxomark/amp/
@zmasowanyatak: telefon ma działać out of the box, a nie po majstrowaniu przez kilka godzin xD ech linuxiarze
@SmakoszKotow: teraz tak. Znajdź mi innego flagowca w pierwszym kwartale 2019 który kosztował 1999 zł